Denis

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 9/2014

1.7.2016
Deniksestä lisättiin uusia kuvia omassa kodissaan.

27.7.2015
Denis sai oman kodin, onnea!

3.6.2015
Deniksen elämä ei Suomessa alkanut toivotulla tavalla, mutta näin kivalle pojalle toivoisi uuden kodin pian löytyvän.

Deniksen elämä Suomessa ei ole alkanut toivotulla tavalla: ensimmäinen omistaja joutui luopumaan pojasta allergian takia, ja seuraavassa kodissa Denis otti niin voimakkaasti kontaktia perheen kissaan, ettei yhteiselo onnistunut. Nyt Denis on hoitopaikassa Tampereren seudulla, ja odottaa kutsua omaan, loppuelämän kotiin.

Huoleton poika ei ole ottanut monista paikanvaihdoista surua, vaan pitää sinnikkäästi yllä iloista mieltä ja reipasta touhua. Denis rakastaa ihmisten huomiota ja pelmahtaa heti tutustumaan uusiin kasvoihin, hyppii, suukottelee ja haluaa rapsutuksia. Ulkoilu ja lenkkeily ovat varmaankin parasta mitä Denis tietää, se ilahtuu kovasti valjaat nähdessään ja on aina valmis kävelylle - mitä pidempi lenkki, sen parempi! Välillä Denis intoutuu vetämään hihnassa, mutta osaa silti jo hihnakävelyn aakkoset ja tutkii mielellään tienpientareiden hajuja ja ihmettelee uteliaana ohi kulkevia ihmisiä, koiria ja autoja.

Denis näyttää suhtautuvan ystävällisen kiinnostuneesti toisiin koiriin, mutta ihan pikkuruisen koiran kaveriksi poikaa ei suositella, ettei kissaa kohtaan herännyt saalistusvietti pääse laajenemaan myös pieniin lajikumppaneihin. Muuten koirakaveri olisi varmasti seurallisen pojan mieleen. Olemukseltaan Denis on siro ja sporttinen koira, joka askeltaa kevyesti. Viipurilaiseksi Denis on jokseenkin pienikokoinen, vaikka aikuistuttuaan saakin varmasti lisää lihaksia ja massaa.

Denis sopii parhaiten kotiin, jossa koiran kanssa halutaan viettää aikaa ja ulkoillaan paljon. Denis sopisi varmasti hyvin myös harrastuskaveriksi, sillä se tuntuu kuuntelevan mielellään ihmistä ja on helposti motivoitavissa makupaloilla. Kissojen tai muiden pieneläinten kaveriksi tämä poika ei sovellu.

Vaikka Denis on nyt elämänsä keväässä hyvinkin energinen pakkaus, osaa se silti touhuamisen jälkeen myös rauhoittua aloilleen ja levätä. Sisäsiisteyttä ja kotikoiran käytöstapoja Denis vielä opettelee, mutta ei ole epäilystäkään etteikö tämä fiksu nuorimies oppisi ajan mittaan kaikkia tarvittavia taitoja.

Jos sinulla on mahdollisuus tarjota hyvä ja sitoutunut koti pienelle puuhakkaalle koiralle, tutustu Denikseen! Tämä nuorukainen tapaisi jo mielellään uuden emäntänsä tai isäntänsä.

6.5.2015
Reipas Denis (saanut kodissaan kutsumanimen Rolle) joutuu etsimään itselleen pikaisesti uuden kodin perheessä puhjenneen allergian vuoksi.

Omistajan kertoman mukaan Rolle on erittäin reipas ja sosiaalinen poika, joka onnessaan ottaa vastaan niin tutut kuin vieraatkin ihmiset. Rolle on nuori ja liikunnallinen poika, joten hakusessa on omistaja, joka mielellään jaksaisi puuhailla pojan kanssa niitä näitä. Rolle on tottunut asumaan kerrostalossa ainoana koirana ja pärjää hyvin. Ulkoilu on osittain vielä vähän jännittävää Rollen mielestä ja sen vuoksi ihanteellisin koti ei sijaitsisi aivan kaupungin ytimessä. Rollesta luovutaan raskain mielin ja toivottavasti näin hieno poika ei joutuisi kauaa uutta kotia odottelemaan!

Deniksen yhteyshenkilönä toimii Maija, maija.viipurinkoirat(at)gmail.com. Otathan itse yhteyttä yhteyshenkilöön adoptiohakemuksen täytettyäsi. Tutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.

22.2.2015
Denis matkusti kotiin.

1.2.2015
Denis on suloinen pojanviikari! Aina yhtä sydämellisesti Denis tulee kaikkia ihmisiä moikkamaan, onhan se varsinainen päivän juhlahetki.

Denis asuu Irinan tarhalla, missä se on jonkin aikaa odotellut omaa kotia. Deniksen ehdoton paras kaveri on Jaanos, ja tämä kaksikko onkin aina tiiviisti yhdessä. Kenties ne ovat veljekset, varmasti emme sitä kuitenkaan tiedä.

Denis on avoin ja seurallinen poika, joka ei epäröi hetkeäkään vieraisiin ihmisiin tutustumista. Pienikin huomio on Deniksen mielestä yhtä juhlaa ja iloisesti pomppien ja loikkien Denis kertoo onnestaan. Talvi on kuitenkin rankkaa aikaa pennuille tarhalla, joten jos Denis vain tietäisi, millaista on oman kodin lämmössä, ei se muusta osaisi haaveillakaan.

Denis kasvaa varmasti keskikokoiseksi pojaksi, joten Denis etsii sellaista omistajaa, joka jaksaa varmasti nuoren pojan intoa ja mahdollista kohellusta. Tapakasvatus on takuulla paikallaan, ihan niin kuin jokaisen nuoren koiran kanssa. Denis on niin ihmisläheinen ja kontaktinhakuinen poika, että varmasti koulutus on helppoa, kunhan omistaja jaksaa siihen vähän paneutua. Ja kun mukaan lisätään runsaasti reipasta liikuntaa, tulee Deniksestä varmasti onnellinen koira!

Viipurin koirat - Denis 31.1.2015

Viipurin koirat - Jaanos & Denis 25.1.2015

Viipurin koirat - Pentuja 3.1.2015

Viipurin koirat - Pikkuisia 27.12.2014

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.