Bianca

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 8/2014

13.2.2015
Bianca matkusti omaan kotiin.

28.12.2014
Bianca vaikuttaa kiltiltä ja herkältä tytöltä, joka tulee varovaisesti tekemään tuttavuutta. Mistähän löytyisi ihminen, joka haluaisi tarjota tytölle rakkautta ja huolenpitoa koko sen loppuelämäksi?

Soma Bianca hylättiin syystä tai toisesta loppusyksystä etsimään onneansa jostain muualta, ja tyttönen päätyi odottamaan oman kodin löytymistä Irinan koiratarhalle.

Bianca ei ole ensimmäisten pentujen joukossa hyppimässä ja toivottamassa tarhavieraita tervetulleiksi vaan katselee aluksi hiukan etäämmältä tuntemattomia tulijoita. Varovaisesti se uskaltautuu tulemaan luokse ja nuuhkimaan vieraita, mutta tyttöä jännittää kuitenkin sen verran, että syliin saakka se ei vielä kiipeä. On täysin mahdollista, että pieni jännitys saattaa kuitenkin kadota muutamien viikkojen kuluessa, kun ympäristö muuttuu sille tutummaksi eikä se ole enää niin häkellyksissä tarhalle joutumisesta. Niin tai näin, talvisaikaan jokainen päivä on kuitenkin pennuille raskasta selviytymistä kylmyyden ja pimeyden keskellä, ja Bianca voi vain toivoa, että omaa kotia ei tarvitsisi liian pitkään odottaa.

Biancasta kasvanee aikuisena keskikokoinen koira. Tytön toiveissa olisi koti, joka on harkinnut tarkkaan ja perusteellisesti uuteen ystävään sitoutumista ja sen mukanaan tuomaa vastuuta. Bianca ei halua enää koskaan olla koditon vaan rakastettu perheenjäsen sen elämän loppuun saakka. Jos olet päätöksestä täysin varma, odottaa Bianca innoissaan jo Suomeen pääsemistä!

Viipurin koirat - Bianca 27.12.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.