Elizabeth

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 2014

30.11.2015
Elizabeth muutti omaan kotiin.

23.10.2015
Elizabeth on kultainen tyttö, jolla on hieman surumielinen katse. Tarhaelo ei ole sitä varten, ja ystävällinen Elizabeth toivoisikin pikaista poispääsyä omaan kotiin.

Elizabeth ei ole ihan yhtä räiskyvä persoona kuin veljensä Edward, mutta veljensä esimerkistä utelias ja tarkkaavainen. Neitiä selkeästi kiinnostaa ihmisten läheisyys, mutta Elizabeth ei ole ensimmäisenä hyppimässä päin tai hakemassa huomiota. Huomiota saadessan, Elizabeth kuitenkin nauttii ja antaa käsitellä itseään hienosti. Edes syliin nostaminen ei ole oikeastaan ihan kamalaa, vain vähän outoa.

Elizabeth on veljeään vähän pienempi ja ohutturkkisempi ja toivommekin tälle tytölle lämpimämpää paikkaa talveksi.

18.8.2015
Hauskannäköiset partanaamasisarukset Edward ja Elizabeth löytyivät kesällä tarhan lähistöltä tien varresta. Meillä ei ole tarkempaa tietoa, mistä ne olivat sinne päätyneet, mutta nyt arviolta vuoden ikäiset sisarukset etsivät omaa loppuelämän kotia Suomesta.

Elizabeth vaikuttaa toistaiseksi suht rauhalliselta tytöltä, joka tulee ystävällisesti ottamaan selvää, mitä tarjottavaa tarhavierailla sille on. Väsyneiden silmien lupsuminen kiinni hellien silitysten aikana paljastaa Elizabethin suurimman toiveen: oma ihminen, jonka läheisyydestä ja rakkaudesta saisi nauttia päivittäin.

Elizabeth elää tällä hetkellä samassa aitauksessa monen muun koiran kanssa, joista suurin osa on eri ikäisiä narttuja. Muihin koiriin Elizabeth tuntuu suhtautuvan sopuisasti.

Koska Elizabethin tausta on tuntematon, täytyy uuden omistajan varautua siihen, että monet asiat vaativat harjoittelua. Emme tiedä, onko Elizabeth asunut koskaan sisätiloissa tai osaako se kulkea hihnassa. Sisäsiisteys voi olla asia, mistä se ei ole koskaan kuullutkaan. Kotiutumisen myötä Elizabeth saattaa piristyä paljonkin, sillä onhan se vasta nuori koira.

Kunpa joku ihana ihminen huomaisi kultaisen ja liikuttavan Elizabethin, ja tarjoaisi sille kunnollisen ja rakastavan kodin. Kodin, jota sillä välttämättä ei koskaan ole ollut.

Viipurin koirat - Elizabeth 15.8.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisestiadoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.