Lenka

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 2/2015

13.8.2015
Lenka löysi kodin Espoosta.

31.7.2015
Lenka matkusti kotihoitoon ja odottaa sopivia kotiehdokkaita Somerolla.

4.6.2015
Kaunis Lenka haluaisi muuttaa Suomeen! Sellaiseen kotiin, jossa tätä ystävällistä ja iloista tyttöä rakastettaisiin ehdoitta koko sen loppuelämä.

Lenkan emo Liana ja sen siskon Lilli löydettiin Irinan tarhan lähellä olevasta kylästä alkuvuodesta. Ne olivat tehneet itselleen pesäkolon erään talon alle ja molemmat siskot synnyttivät piilopaikassaan. Lillin pennuille apu tuli liian myöhään, mutta Liana siirrettiin Irinan tarhalle aivan vastasyntyneiden pentujensa kanssa. Myös Lilli muutti samalla Irinan tarhalle odottamaan onnensa kääntymistä. Lenkan sisarukset saivat nimikseen LupoLoreLennuLidia ja Lena.

Kauniin harmaa Lenka on iloinen ja ystävällinen tyttö. Se rakastaa kovasti ihmisiä, vaikka pienen hetken saattaakin suhtautua uusiin tuttavuuksiin vähän varovaisesti. Mutta kun Lenka rohkaistuu tutustumaan, alkaa häntä heilua vimmatusti ja syliin pääseminen se vasta ihanaa onkin!

Lenka sisaruksineen on kasvanut Irinan tarhalla alle kaksiviikkoisista, joten on selvää, että tarhan ulkopuolinen maailma tulee olemaan niille ihmeitä täynnä. Lenkalla ei ole mitään käsitystä, millaista on asua sisällä talossa, tai matkustaa autossa. Saati mitä voisi tarkoittaa kaulapanta ja hihna, tai lenkeillä vastaan tulevat monet uudet asiat ja tilanteet. Koska pentujen tähän asti tapaamat asiat ovat varsin rajattuja, tulee uusien omistajien ymmärtää, että pennut voivat tarvita aikaa uusiien asioihin tutustumiseen. Pentujen emo Liana on ystävällinen ja sosiaalinen tyttö, joten emo on näyttänyt pennuilleen hienoa esimerkkiä ihmisiin suhtautumisesta.

Lenkan emo Liana on keskikokoinen, alle 20-kiloinen tyttö. Todennäköisesti Lenkasta kasvaa emonsa kokoinen tai vähän suurempi, mutta ei mitään jättiläistä, sillä Lenka on varsin siro pentu. Sympaattinen Lenka ei haluaisi enää odottaa, vaan matkustaa omaan kotiinsa pian!

Viipurin koirat - Lenka 27.6.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.