Edu

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 9/2014

2.5.2015
Edulla on oma koti!

31.1.2015
Edun häntä vipattaa tuhatta ja sataa: joku huomaa minutkin! Olisipa se häntä sellainen propelli, jolla voisi kiitää omaan kotiin asti!

Edu on ystävällinen ja ihmisistä kovasti pitävä poika. Se joutui hylättynä Irinan tarhalle, missä Edu koittaa nyt tehdä kaikkensa, että joku huomaisi sen kymmenien muiden yhtä suloisten pentujen joukosta.

Vielä Edu vaikuttaa kohtuullisen rauhalliselta pojalta, mutta meno voi muuttua monta astetta vauhdikkaammaksi, kun Edu pääsee kotiutumaan ja voi unohtaa kaikki huolensa. Joten ihan varmasti uudessa kodissa tulee varautua siihen, että pojalle tarvitsee järjestää paljon ohjelmaa ja tietysti myös käytöstapojen opettelua, etteivät kolttoset ala nousta pojan mieleen.

Edu vaikuttaa luottavaiselta ja sosiaaliselta pojalta. Saattaa kuitenkin olla, että uudessa kodissa ja varsinkin ulkona moni asia osoittautuukin kovin jännittäväksi Edun mielestä. Rauhallisella totuttamisella ja tietysti paljolla palkitsemisella Edu varmasti tottuu kuitenkin arkielämän ihmeellisyyksiin. Edusta kasvaa varmasti ainakin keskikokoinen poika. 

Viipurin koirat - Edu 25.1.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.