Lucas

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 8/2014

2.12.2015
Lucaksen kuulumisia omasta kodista:

"Lucas (Luka poika, humppa-Ulla, Poju jne.) on majaillut uudessa kodissaan päälle puolisen vuotta, jonka aikana vauhtia ja vaarallisia tilanteita on riittänyt.

Lucaksesta on tullut erittäin aktiivinen ja leikkisä pentu, joka tulee hyvin juttuu muiden ihmisten ja koirien kanssa. Aluksi meille tultuaan se pelkäsi lähes kaikkea liikkuvaa, pyöräilijöistä aina isoihin rekkoihin. Nykyään ei enää edes hissiin meneminen ja kylpyaika tuota Pojulle ongelmia.

Lucaksella on jatkuvasti aikamoinen vauhti päällä, jonka seurauksena matot eivät tahdo kestää suorassa ja joka paikka on täynnä karvoja, mutta kaikesta huolimatta Lucaksesta on tullut rakastettu perheenjäsen. Lucas tykkää touhuta myös mielellää lelujen kanssa, joita sille pitäisikin nykyisen tahdin mukaan olla ostamassa jatkuvasti, sillä sen puruvoimat ovat hirmuiset, eikä yksikään lelu ole säilynyt vielä hengissä tähän päivään asti. Juoksemisesta Lucas pitää myös todella paljon, ja siksi kerrostalossa asumisen takia se viedään usein maaseudulle juoksentelemaan, josta se näyttää nauttivan täysin siemauksin. Voisi siis sanoa, että Lucas on uuden elämän aloitettuaan päässyt nauttimaan todellisista koiranpäivistä.

Lucaksesta on myös kuoriutunut todellinen malli: se tykkää poseeraamisesta ja on jo kyntänyt mainetta Savonlinnassa, jossa se pääsi osaksi kuvausprojektiani, josta se nappasi pääosan. Lucas on muutenkin todella luonteikas koira, joka on myös todella nopea oppimaan uusia asioita.

Yksi luonteenpiirre Lucaksessa tosin nousee muita paremmin pinnalle, nimittäin vahtiminen. Sen takia todella tärkeää onkin, että kaikki kotona olevat ihmiset ovat koko ajan näkösällä ja vahtimista tulisi jatkaa, vaikka kuinka olisi nokosten paikka ja silmät menisivät kiinni. Yöt siis tulee tässä taloudessa nukuttua todella turvallisin mielin, sillä ei ole pelkoa siitä, että joku kutsumaton tänne uskaltaisi tulla. 

Tällä hetkellä siis Lucaksen elämässä pyyhkiin oikein hyvin ja kotopuolen väki on ollut kovin ihastuksissaan ja tyytyväinen uuteen nelijalkaiseen perheenjäseneensä. Innolla odotamme mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja ollaan iloisia siitä, että Lucas on vielä monet vuodet täällä piristämässä meidän arkeamme."

8.5.2015
Lucas muutti omaan kotiin, onnea!

10.4.2015
Lucas jätti tarhan ja muutti Suomeen kotihoitoon! Reipasta Lucasta pääsee tapaamaan Somerolle.

5.1.2015
Lucas on rauhallinen, mutta ystävällinen ja sosiaalinen pentu. Sillä on hauska vähän kihartuva turkki, mikä tekee Lucaksesta varsin persoonallisen pojan.

Lucas joutui loppuvuodesta kodittomaksi yhdessä siskonsa Luisan kanssa. Sisarukset päätyivät Irinan tarhalle, missä ne molemmat laittavat toivonsa Suomeen: jos joku huomaisi heidätkin ja olisi valmis antamaan molemmille suloisille sisaruksille omat kodit!

Lucas on vielä varsin rauhallinen poika. Uteliaasti se tulee tutustumaan, mutta antaa vilkkaampien pentujen hoitaa varsinaisen riekkumisen. Kun meno vähän rauhoittuu, tulee Lucaskin siliteltäväksi. Syliin nostaminen vähän jännittää poikaa, mutta selvästi sylin tuoma lämpö ja silitykset ovat kuitenkin ihana juttu.

Lucaksen voi olettaa kasvavan keskikokoiseksi koiraksi. Saattaa olla, että kotioloissa Lucaksesta kuoriutuu tämänhetkistä aktiivisempi pentu, joten rauhallisuuden ei kannata antaa liikaa hämätä. Sopivasti liikuntaa, tapakasvatusta ja paljon rakkautta, sillä reseptillä Lucaksesta kasva varmasti hieno koirakaveri jollekin onnekkaalle!

Viipurin koirat - Lucas 21.3.2015

Viipurin koirat - Lucas 27.12.2014 & 3.1.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.