Brutus

Sukupuoli: uros
Koko: 
Syntymäaika: 6/2015

22.11.2015
Brutus on kotona.

2.11.2015
Päästyään kotihoitajan hellään huomaan Brutus on reipastunut aimo harppauksin. Brutusta pääsee tapaamaan Turkuun.

Käsittely, hoitotoimet ja ulkoilu ovat Brutuksella lähteneet sujumaan mukavasti ja pentumainen pilke silmäkulmaan on löytynyt. Hoitopaikan omien koirien ja kissan kanssa poika on jo hyvää pataa. Oman perheen aikuiset ihmiset ja kouluikäiset lapset ovat myöskin jo Brutuksen kavereita, mutta vieraita ihmisiä toistaiseksi vielä ihmetellään. Perusluonteeltaan Brutus on osoittautunut melko rauhalliseksi, vaikka toki pentumaista vilkkautta kaverista löytyy. Brutus ei juuri turhia hauku.

Tällä hetkellä herralla painoa n. 11 kg.

Brutuksen kyselyihin vastaa Mona. Täytä ensin adoptiohakemus ja ota sitten Monaan yhteyttä sähköpostitse moona.terese@gmail.comTutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.

31.10.2015
Brutuksella kävi tuuri ja se pääsi hoitopaikkaan reipastumaan.

13.10.2015
Brutus on vähän ujo poika eikä ole heti varma onko vieraisiin ihmisiin varmasti luottamista. Brutus toivoisi pääsevänsä pian omaan kotiin.

Sisarukset Basil, Boris, Brutus, BoromirBahia ja Beatrice päätyivät kesän lopulla Irinan tarhalle. Emme tiedä, miksi ne hylättiin, mutta ehkä jonkun paikallisen koiralle syntyi vahinkopennut eikä omistaja jaksanut etsiä niille koteja vaan päätti hankkiutui pikkuisista muulla tavoin eroon. Sisarukset ovat jo hetken aikaa asuneet tarhalla, kasvaneet ja voimistuneet, ja nyt ne ovat valmiita oman kodin etsintään Suomesta.

Brutus on sisaruksista varovaisin. Siinä missä muu joukko säntää ihmisten luokse, jää Brutus istumaan etäämmälle ja katelee tarkaavaisesti kopin suulta toimiamme. Kun poikaa yrittää saada syliin kuvattavaksi, ottaa se nopeasti jalat alleen ja pakenee turvallisen ja pimeän kopin perukoille. Pienen rimpuilun saattelemana suostuu Brutuskin kuvattavaksi, ja hyvä niin, sillä se ei osaa aavistaakaan, että kuvat ovat tärkeässä asemassa tarhalta poispääsyn kannalta. Sylissä Brutuskin rauhoittuu, kun huomaa ettei sillä ole hätää. Poika antaa nätisti käsitellä itseään, ja sen olisikin hyvin tärkeää löytää itselleen pikaisesti oma koti. Brutuksessa on paljon samaa näköä kuin sen veljissä, mutta sillä on takajaloissaan kannuskynnet.

Sisarusten elämän ensikuukaudet ovat hämärän peitossa ja koiratarha on ollut useamman viikon jo niiden koti. Niinpä uudessa kodissa ja elämässä tulee takuulla vastaan kaikenlaista jännittävää ja ihmeellistä. Tiedossa on siis paljon uusien asioiden opiskelua ja opettelua. Kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi koiraksi on Brutukselle tarjottava riittävästi liikuntaa ja mielekästä tekemistä, laatuaikaa oman ihmisen kainalossa peruskoulutusta unohtamatta.

Brutuksesta kasvanee aikuisena keskikokoinen koira.

Viipurin koirat - Pikkupentuja 5.9.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.