Anni

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 10/2014

2.3.2015
Anni sai kodin Helsingistä.

1.2.2015
Annia jännittää vielä vähän tarhalla oleminen. Pohjimmiltaan Anni vaikuttaa kuitenkin sosiaaliselta ja reippaalta tytöltä!

Anni joutui Irinan tarhalle loppuvuodesta. Anni on kovin suloinen ja sympaattinen pentu, jota vielä vähän jännittää tarhan muiden pentujen vauhdikas meno. Selvästi Anni on kuitenkin hyvin utelias tyttö, joten Anni varmasti reipastuu nopeasti, kunhan pääsee kotioloihin totuttelemaan kotikoiran elämään.

Anni ei uskalla tulla ihan silitysetäisyydelle, mutta se kuitenkin seurailee aitauksessa uteliaasti ja kovin kiinnostuneena. Voi olla, että uudessakin kodissa Anni on aluksi vähän ujo ja varovainen, mutta olemme kovin luottavaisia sen suhteen, että Anni unohtaa ujostelut nopeasti ja muuttuu reippaaksi ja meneväksi pennuksi.

Annista kasvaa keskikokoinen tyttö. Sen ulkonäkö voisi viitata laikaperimään, joten saattaa olla, että Annista kasvaa varsin energinen ja aktiivinen koira. Anni unelmoi varmasti sellaisesta omistajasta, joka rakastaa metsälenkkejä ja koiran kanssa harrastelua.

Viipurin koirat - Anni 25.1.2015

Viipurin koirat - Pentuja 3.1.2015

Viipurin koirat - Pikkuisia 27.12.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.