Lupo

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 2/2015

30.7.2015
Lupo sai kodin Kotkasta.

26.6.2015
Herttainen Lupo saapui Helsinkiin kotihoitoon opettelemaan kotikoiran tapoja ja onkin osoittautunut mitä reippaimmaksi nuoreksi pojaksi.

Lupo on ollut sisäsiisti alusta alkaen, yhtäkään vahinkoa ei ole sisälle tapahtunut. Kaikki ihmiset ovat tämän pojan mielestä ihania. Lupolla on hoitopaikassaan seuranaan kaksi vanhempaa koiraa. Myös remmilenkit ovat tulleet tutuiksi ja Lupo käveleekin jo varsin nätisti hihnassa. Lupo odottaakin innokkaana, että koska ensimmäinen hakemus hänestä mahtaa kilahtaa postilaatikkoon.

 

4.6.2015
Lupo on sympaattinen pikkupoika! Vielä Lupo ei taida tietää mitään ihanampaa kuin hetki ihmisten seuraa. Mutta maailmalla on vielä paljon annettavaa Lupolle - onhan?

Lupon emo Liana ja sen siskon Lilli löydettiin Irinan tarhan lähellä olevasta kylästä alkuvuodesta. Ne olivat tehneet itselleen pesäkolon erään talon alle ja molemmat siskot synnyttivät piilopaikassaan. Lillin pennuille apu tuli liian myöhään, mutta Liana siirrettiin Irinan tarhalle aivan vastasyntyneiden pentujensa kanssa. Myös Lilli muutti samalla Irinan tarhalle odottamaan onnensa kääntymistä. Lupon sisarukset saivat nimikseen LennuLoreLidiaLena ja Lenka.

Lupo on sosiaalinen ja iloinen sankari. Häntä heiluen se haluaa tutustua, vaikka välillä pieni ujous saattaa myös muistua Lupon mieleen. Mitä kauemmin pojan kanssa ehtii viettä aikaa, sitä enemmän innoissan Lupo on seurasta. Ja silloin ei pienistä pusuista ja kovasta hännän vipatuksesta tule loppua ollenkaan.

Lupo sisaruksineen on kasvanut Irinan tarhalla alle kaksiviikkoisista, joten on selvää, että tarhan ulkopuolinen maailma tulee olemaan niille ihmeitä täynnä. Lupolla ei ole mitään käsitystä, millaista on asua sisällä talossa, tai matkustaa autossa. Saati mitä voisi tarkoittaa kaulapanta ja hihna, tai lenkeillä vastaan tulevat monet uudet asiat ja tilanteet. Koska pentujen tähän tapaamat asiat ovat varsin rajattuja, tulee uusien omistajien ymmärtää, että pennut voivat tarvita aikaa uusiien asioihin tutustumiseen. Pentujen emo Liana on ystävällinen ja sosiaalinen tyttö, joten emo on näyttänyt pennuilleen hienoa esimerkkiä ihmisiin suhtautumisesta.

Lupon emo Liana on keskikokoinen, alle 20-kiloinen tyttö. Todennäköisesti Luposta kasvaa emoaan vähän suurempi, mutta tanskandoggin tai edes saksanpaimenkoiran mittoihin Lupo tuskin aikoo venähtää. Lupo etsii kotia, jossa on harkittu kodin tarjoamista vielä pienelle, mutta pian jo teini-ikäiseksi varttuvalle koirapojalle tarkkaan. Ethän heitä pyyhettä kehiin sohvan nurkan saatua hampaan jäljet, tai lempikenkiesi löydyttyä riekaleina? Hyvä - silloin Lupo odottaa hakemustasi!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.