Eddie

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 9/2014

22.2.2015
Eddiellä on koti!

12.2.2015
Ihana Eddie pääsi kotihoitoon ja odottaa sopivia kotiehdokkaita nyt Somerolla.

Eddien kyselyihin vastaa Mona. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Monan tavoittaa osoitteesta moona.terese@gmail.com. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

28.12.2014
Kaunis Eddie tulee varmasti aikuisenakin keräämään katseita. Epäilemme, että Eddiessä saattaisi olla ripaus vinttikoiraa: nyt jo poika vaikuttaa aristokraattiselta nuorukaiselta.

Eddie ja sen sisarukset Emilio ja Elise hylättiin Irinan tarhalle loppusyksystä. Kaikkia kolmea pentua yhdistää tietty vinttikoiramaisuus: tietenkään emme voi olla varmoja, mitä näiden pentujen taustalta löytyy, mutta vahvaa viittausta pieneen vinttikoiraperimään näyttäisi olevan.

Eddie on sisaruksista varovaisin. Se tulee kyllä luokse, mutta varsin varovaisesti. Eddien saa otettua syliin, mutta selvästikin syliin nostaminen on pojalle aivan uusi ja vähän jännittävä juttu. Toisten pentujen kanssa Eddie tulee hyvin toimeen, onhan isossa pentulaumassa eläminen varsinainen oppikoulu sosiaalisesta kanssakäymisestä toisten koirien kanssa.

Eddiestä kasvanee keskikokoinen poika. Oli sen geeneissä sitten vinttikoiraa tai ei, tulee Eddie tarvitsemaan varmasti paljon liikuntaa ja muuta puuhaa, etteivät sen päivät täyty tylsyydestä ja Eddie joudu itse kehittelemään omaa luvatonta puuhailua. Kevein perustein ei Eddiellekään kodin tarjoamista tule harkita, vaikka Eddie niin kovin komea poika onkin.

Viipurin koirat - Eddie 29.11.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.