Meea

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 1/2015

15.5.2015
Meea sai kodin Janakkalasta.

6.4.2015
Reippaalla ja iloisella Meealla on vain yksi suuri toive: pikainen matka omaan kotiin! 

Meea ja sen veli Miio odottavat kärsimättöminä Irinan tarhalla. Näin suloisille ja reippaille sisaruksille luulisi löytyvän kodit pian!

Meea on sympaattinen tyttö, joka mielellään hakee kontaktia ja viettää aikaa ihmisten kanssa. Meea ei juurikaan ujostele, vaan rauhallisen luottavaisesti se tulee tutustumaan uusiinkin tuttavuuksiin. Syliin pääseminen taitaa olla päivän tähtihetki, vaikka ihan ensimmäisen hetken uusi tilanne Meeaa vähän jännittääkin. Myös toiset pennut ja niiden kanssa leikkiminen ovat Meean mielestä huippujuttu!

Meeassa lienee virtaavan saksanpaimenkoiran verta enemmän kuin hyppysellinen, joten tulevalla omistajallakin pitää riittää virtaa ja aikaa Meean kouluttamiseen ja sen kanssa puuhailuun. Meeasta kasvaakin ainakin keskikokoinen aikuisena. Täydellä sydämellä sitoutuminen on ehdoton vaatimus, tuli elämässä eteen sitten mutkia tai mäkiä. Meea ei halua joutua hylätyksi enää koskaan!

Viipurin koirat - Meea 11.4.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.