Muru

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko:
Syntymäaika: 5/2014

31.1.2015
Muru ei ole enää koditon!

12.10.2014
Voi Murua! Aika kuluu, mutta kukaan ei tunnu huomaavan tätä kaunista, ystävällistä ja ihanaa tyttöä.

Elokuun aurinkoiset päivät ovat ohi ja pikku-Muru on kasvanut isommaksi. Muru nojaa sateisena lokakuun päivänä aitaukseensa ja tuijottaa ulos miettien, miksi aitauskaverit lähtevät yksi toisensa jälkeen omiin koteihinsa, mutta se vain yhä joutuu odottamaan.

Murussa ei ole mitään vikaa. Tyttö on kaunis kuin mikä ja luonnekin on pelkkää kultaa. Muru vaikuttaa rauhalliselta tytöltä, joka pusuttelee iloisena sormia, kun sitä menee tervehtimään ja silittämään. Tyttö ottaa rapsutukset vastaan kiitollisena, mutta pian taas vakavoituu ja katselee ulos aidan välistä hieman surullisen näköisenä.

Muru toivoisi nyt yli kaiken, että jonain päivänä se saisi olla se onnekas koira, joka nostetaan auton kyytiin kohti uutta elämää ja omaa, rakastavaa perhettä.

Viipurin koirat - Muru 8.11.2014

16.8.2014
Kuka huomaisi Muru-tyttösen? Monen silmissä Muru ehkä näyttää kovin tavanomaiselta, mutta oikeasti Muru on todellinen kultamurunen: iloinen, sosiaalinen ja ystävällinen pentu. 

Suloinen Muru-tyttö joutui Irinan tarhalle pahimpien helteiden aikaan. Ei ollut Muru onnistunut hurmaamaan ketään niin, että tytölle olisi uusi koti löytynyt suoraan emon hoteista. Se on harmi ja ihme, sillä vaikka ulkoisesti Muru ehkä näyttääkin monen silmään vähän tavanomaiselta, on se luonteeltaan selvästi oikea kultamurunen: ystävällinen, iloinen ja ainakin vielä myös varsin rauhallinen.

Murun päivät kuluvat nyt isossa pentulaumassa painiessa. Leikkikavereita siis riittää, mutta ihanien ihmisten seurasta on kovasti puutetta. Siksi Muru ilahtuu aina suunnattomasti, kun aitaukseen ehtii joku piipahtaa edes hetkeksi.

Tarhaelämä ei koskaan ole pienelle pennulle ihanteellista, joten Muru haaveilee kovasti kutsusta omaan kotiin. Ulkonäön perusteella Murussa voisi olla saksanpaimenkoiraa enemmänkin kuin pieni hippunen, joten ihan laiskan ihmisen koiraksi Muru ei halua. Reipasta lenkkeilyä ja vähän myös koiran koulutusta rakastavalle ihmiselle Muru sen sijaan lupaa maat ja taivaat! Vaikka Muru vielä vaikuttaa rauhalliselta pennulta, voi virtaa löytyä myöhemmin yllättävänkin paljon. Siksi uuden omistajan ei sovi kauhistua, vaikka sohvan kulmaa olisi joskus nakerrettu tai teini-iän myllerryksissä kaikki aiemmin opittu tuntuisi katoavan. Sitkeydellä ja määrätietoisuudella Murusta kasvaa varmasti hieno koirakaveri!

Viipurin koirat - Muru 13.9.2014

Viipurin koirat - Muru 16.8.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.