Vitja

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 12/2014

28.6.2015
Vitja on kotona.

25.5.2015
Onnekas Vitja matkasi kotihoitoon Suomeen Helsingin suunnalle.

Vitjan kyselyihin vastaa Mona. Täytä ensin adoptiohakemus ja ota sitten Monaan yhteyttä sähköpostitse moona.terese@gmail.comTutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.

29.4.2015
Ihmiset ovat kovasti parrakkaan Vitjan mieleen. Eikö näin mukavalle ja kauniille pojalle löytyisi jostain omaa ihmistä?

Vitja pyörii reippaana jaloissa ja katselee silmiin: toitteko meille mitään? Mehukkaat luut taitavat tarhavierailulla olla Vitjan päivän kohokohta, mutta poika tulee myös rohkeasti siliteltäväksi. Vitjassa ei ole mitään vikaa, ja suuresti voikin vain ihmetellä, miten kukaan ei ole vielä napannut persoonnallisen näköistä, parrakasta ja raidallista poikaa!

Sisarusparven ainoa tyttö Polli matkasi Suomeen kotihoitoon muutama viikko sitten, ja reipastuikin nopeasti varsin paljon, joten eiköhän veljetkin seuraa perässä, kunhan oma koti vain pian löytyisi!

31.3.2015
Voihan suloisuus! Vitja on kovin kaunis ja persoonallinen partanaama, joka toivoisi pian saavansa matkalipun omaan kotiin.

Vitja sisaruksineen ei syntynyt kovin onnellisten tähtien alla. Joulukuussa tiineenä ollut äitikoira Nora synnytti pentunsa ulos, pakkasen kovettamalle maalle. Nora yritti parhaansa mukaan huolehtia vastasyntyneistä pienokaisista ollen itsekin heikossa kunnossa. Ihmisiä kulki ohi, mutta kukaan ei sen suuremmin jäänyt koiraperhettä auttamaan. Joku toi viltin, joku vähän ruokaa. Lopulta sana avun tarpeessa olevasta emokoirasta ja sen pennuista kiiri Olgan korviin, ja koko perhe pääsi lämpöön ja turvaan Olgan kotiin. Nyt tämä hurmaava viisikko on valmis kodinetsintään. Saammeko esitellä: Vitja, Tubik, Vovan, Valera ja Polli!

Vitja on pennuista reippain. Poika tulee rohkeasti tekemään tuttavuutta vieraiden ihmisten kanssa ja pieni kieli lipoo innostuneena sormia. Vitja tarkkailee uteliaana tapahtumia ja on niissä itsekin mieluusti osallisena. Toistaiseksi Vitja on vielä rauhallinen poika, mutta kotiuduttuaan voi siitä löytyä ihan uudenlaista vauhtia. Vitja on Olgalla asuessaan tottunut muihin koiriin ja kissoihin.

Sisarukset ovat eläneet lähes koko elämänsä tähän asti Olgan kotona. On selvää, että päästessään uuteen kotiin niiden sopeuttamiseen on varattava paljon aikaa ja kärsivällisyyttä. Kovin vilkas asuinalue ei ole välttämättä paras mahdollinen ympäristö näille pennuille. Reipas koirakaveri tulevassa kodissa sen sijaan olisi varmasti uuden tulokkaan mieleen.

Pentujen emo on noin 60 cm korkea saksanpaimenkoirasekoitus. Alla kuva myös emosta. Isästä ei ole tietoa, mutta pentujen ulkonäöstä päätellen kyseessä on joku pidempiturkkinen katujen komistus. Niin tai näin, näistä pennuista kasvaa aikuisina takuulla kauniita, persoonallisia ja hienoja koiria!

Viipurin koirat - Vitja 11.4.2015

Viipurin koirat - Vitja 21.3.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.