Boris

Sukupuoli: uros
Koko: 
Syntymäaika: 6/2015

24.11.2015
Reipas Boris löysi oman kodin Helsingistä.

28.10.2015
Boris pääsi harjoittelemaan kotikoiran taitoja ja on tavattavissa hoitopaikassaan Helsingissä.

13.10.2015
Sylissä oleminen saa Boriksen vähän jähmettyneen näköiseksi, mutta todellisuudessa Boris on iloinen ja reipas pentu!

Sisarukset Basil, Boris, BrutusBoromirBahia ja Beatrice päätyivät kesän lopulla Irinan tarhalle. Emme tiedä, miksi ne hylättiin, mutta ehkä jonkun paikallisen koiralle syntyi vahinkopennut eikä omistaja jaksanut etsiä niille koteja vaan päätti hankkiutui pikkuisista muulla tavoin eroon. Sisarukset ovat jo hetken aikaa asuneet tarhalla, kasvaneet ja voimistuneet, ja nyt ne ovat valmiita oman kodin etsintään Suomesta.

Pentutalossa käy kova kuhina, kun kaikki yrittävät saada osaansa huomiosta ja nameista. Boris on ystävällinen ja utelias pentu, joka on samantien valmis tekemään tuttavuutta ihmisten kanssa. Silitykset ja ihmisten läheisyys on pienelle pojalle päivän kohokohta ja se niin mielellään muuttaisikin jo omaan kotiin, missä rakkautta ja huolenpitoa olisi rajattomasti tarjolla.

Sisarusten elämän ensikuukaudet ovat hämärän peitossa ja koiratarha on ollut useamman viikon jo niiden koti. Niinpä uudessa kodissa ja elämässä tulee takuulla vastaan kaikenlaista jännittävää ja ihmeellistä. Tiedossa on siis paljon uusien asioiden opiskelua ja opettelua. Kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi koiraksi on Borikselle tarjottava riittävästi liikuntaa ja mielekästä tekemistä, laatuaikaa oman ihmisen kainalossa peruskoulutusta unohtamatta.

Boriksesta kasvanee aikuisena keskikokoinen koira.

Viipurin koirat - Pikkupentuja 5.9.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.