Siina

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 10/2014

29.4.2015
Siina löysi kodin Vantaalta.

10.4.2015
Siina-kaunokainen ei enää murehdi tarhalla vaan odottaa omaa kotia hoitopaikassaan Somerolla!

27.2.2015
Kaunis vaaleaverikkö Siina vielä vähän jännittää vieraita, ja siksipä toivommekin pian oman kodin löytyvän tälle kaunokaiselle!

Siina-tyttönen on tuotu tarhalle yhdessä sisartensa Oonan, Tiinan, Sunnan ja Uunan kanssa. Tarkempaa tietoa niiden alkuelämästä ei ole. Eräänä aamuna kun tarhan yövahti teki lähtöä kotiin, löysi hän tytöt tarhalle johtavan tien penkalta. Tytöt makasivat pahvilaatikossa toisiinsa käpertyneinä ja yrittivät pysyä lämpiminä kylmässä ilmassa.

Siina on tämän tyttökatraan ainoa vaaleaverikkö. Turkin väriä lukuunottamatta Siina on kyllä hyvin samanlainen kuin sisaruksensa. Tyttö on jo tottunut pentuaitauksen vilskeeseen ja löytänyt oman nukkumapaikkansa kopin perältä siskojensa vierestä. Ihmisiin Siina ei vielä ihan uskalla luottaa. Vieraat ihmiset ujostuttivat tyttöä aikalailla. Silti uteliaisuus kuitenkin voitti ja Siina seuraili rohkeamman Oonan vanavedessä touhujamme. Sylissä Siina kökötti yllättävänkin tyytyväisen oloisena. Taisi tyttö lopulta ihan nauttiakin saamastaa huomiosta vaikka syliin kaappaaminen ensin kauhistuttikin.

Siinan olisi hyvä päästä pian omaan kotiin reipastumaan ja tutustumaan kotikoiran elämään. Kiltti ja reipas koirakaveri olisi varmasti tytölle mieleen ja toisi turvaa uudessa jännittävässä maailmassa.

Viipurin koirat - Siina 21.2.2015

Viipurin koirat - Siina 27.12.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.