Liam

Sukupuoli: uros
Koko: keskikokoinen
Syntymäaika: 2/2015

22.10.2015
Liam muutti omaan kotiin Kotkaan.

1.7.2015
Liam-poikaa ei ole kukaan kysellyt. Pienestä varovaisuudestaan huolimatta iloinen Liamkin haluaisi tänä kesänä vielä juosta vehreillä niityillä ja tuoksuvissa metsissä!

Kun pentuarmeija huomaa lähtestyvän ihmisen, iloitsee ja pomppii Liam rohkeana muiden pentujen mukana vasten aitaa. Pojan pieni kieli lipoo aidan läpi pistetyt sormet putipuhtaiksi ja sen silmissä loistaa pienen pennun innostus. Kun aitaukseen astelee sisälle, Liam tulee kyllä luokse rapsuteltavaksi, mutta välillä se tuntuu hetken tuumivan, onkohan tässä ihmisten vieressä ihan turvallista olla. Liam on aavistuksen varovainen, mutta kovin utelias ja ystävällinen pentu.

Mistähän tälle kultapojalle löytyisi hyvä koti, jossa se pääsisi reipastumaan ja kasvamaan isoksi pojaksi turvallisessa ja rakastavassa ympäristössä?

Viipurin koirat - Liam 5.9.2015

10.6.2015
Vaikka pientä Liamia vähän jännittääkin, innostuu se silti kovasti ihmisistä. Liam toivoisikin, että pääsisi pian keräämään rohkeutta omaan kotiin!

Kymmenien muiden pentujen tavoin Liam-poika on myös joutunut keväällä kodittomaksi. Liam vielä vähän ihmettelee ihmisiä. Kun sitä lähestyy, katselee poika hiukan häkeltyneenä muita maisemia eikä oikein tiedä miten sen pitäisi olla. Pienestä jännityksestä huolimatta Liamin saa helposti nostettua syliin pientä kuvaus- ja rapsutteluhetkeä varten. Sylissä Liam kököttää rauhallisena ja antaa hienosti käsitellä itseään.

Pieni ujous voi myös johtua siitä, että poika on vielä vähän päästä pyörällään tarhalle joutumisesta. Iso parinsadan koiran tarha voi olla pienelle pennulle alkuun pelottava paikka. Liam vaikuttaa kuitenkin perusluonteeltaan uteliaalta ja iloiselta pennulta, ja se tuleekin reippaana häntä ilosta heiluen tervehtimään ihmisiä aidan takaa.

Liam tuskin on koskaan elänyt sisätiloissa tavallisen kotikoiran tapaan. Uuden omistajan onkin varauduttava opettamaan pojalle perusasioita alusta alkaen. Pentu- ja teini-ikäinen Liam osaa varmasti myös ihastuttaa suloisuudellaan ja välillä vihastuttaakin kepposillaan, mutta se kaikki kuuluu koiranomistajan elämään. Koulutustakaan ei pidä unohtaa, sillä Liamista kasvanee keskikokoinen komistus, jonka kanssa arki on huomattavasti helpompaa, kun hihnan toisessa päässä kävelee hyväkäytöksinen hurmuri.

Viipurin koirat - Liam 31.5.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.