Liana

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (alle 50 cm)
Syntymäaika: 2013

22.10.2015
Lianan uusi kotikunta on Ii.

19.9.2015
Ihana Liana pääsi vihdoin etsimään omaa kotia kotihoidosta käsin. Liana on tavattavissa Vihdissä.

Lianan kyselyihin vastaa Noora numerossa 040 8342427 ma-pe klo. 15-16, (noora.viipurinkoirat(at)gmail.com), kunhan adoptiohakemus on täytetty. Tutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.

4.6.2015
Liana on kovin ystävällinen ja kiltti tyttö. Mikään ei olisi Lianalle suurempi lottovoitto kuin oma koti, jossa sitä rakastetaan täydestä sydämestä.

Liana ja siskonsa Lilli löydettiin Irinan tarhan lähellä olevasta kylästä alkuvuodesta. Ne olivat tehneet itselleen pesäkolon erään talon alle ja molemmat siskot synnyttivät piilopaikassaan. Lillin pennuille apu tuli liian myöhään, mutta Liana siirrettiin Irinan tarhalle aivan vastasyntyneiden pentujensa kanssa. Myös Lilli muutti samalla Irinan tarhalle odottamaan onnensa kääntymistä. Lianan pennut Lore, Lennu, Lupo, Lidia, Lena ja Lenka etsivät nyt myös omia kotejaan.

Liana siirrettiin pentujen vieroittamisen jälkeen aitaukseen, jossa on kymmenisen muuta koiraa. Liana mieluummin väistää kuin hakee huomiota muiden koirien keskeltä: mutta kun muiden koirien huomion saa muualle, uskaltaa Lianakin hipsutella hakemaan huomiota ja silityksiä. Liana todellakin rakastaa ihmisiä, mutta koska sen aiempi elämä on opettanut, että aina ihmiset eivät ole mukavia, tulee Liana tutustumaan varovaisesti.

Liana on liikuttava tyttö, joka ei tee itsestään numeroa, vaikka todellisuudessa Liana on hyvin kaunis ja sympaattinen tyttö. Koskaan emme ole huomanneet Lianan haukkuvan, joten kerrostalokaan ei liene poissuljettu asuinmuoto Lianalle. Ehto kuitenkin on, että tulevan asuinympäristön pitää olla kohtuullisen rauhallinen: Lianaa tulee varmasti jännittämään moni asia uudessa asuinpaikassaan, ja uuden omistajan tulee varata aikaa ja rauhallisuutta Lianan totuttamiseen. Sosiaalinen ja rauhallinen koirakaveri voisi Lianan mielestä myös olla kiva juttu.

Liana ei todennäköisesti koskaan ole asunut sisällä talossa tai kulkenut hihnassa, joten arkitaitojen opettamiseen pitää varata aikaa ja pitkäjänteisyyttä. Liana on keskikokoinen, mutta varsin siro tyttö, joka painaa alle 20 kiloa.

Viipurin koirat - Liana 24.7.2015

Viipurin koirat - Liana 7. & 21.3.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.