Täplä

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 12/2014

16.7.2015
Täplä sai kodin Helsingistä.

5.6.2015
Terrierimäinen Täplä on hiukan varoinen tyttö. Siitä huolimatta Täplällä on paljon asiaa ja Täplällä onkin hauska tapa "jutella" innostuessaan.

Vaikka Täplä onkin varoinen niin se kuitenkin nauttii leuan alta rapsuttelusta. Hoitotoimenpiteet, kuten kynsien leikkuu, sujuvat ongelmitta, vaikka tilanne vähän jännittääkin. Täplässä saattanee olla jotain terrierirotua, ja todennäköisesti myös terrierimäinen luonne tulee paljastumaan ajan kuluessa.

Täplälle etsitään kotia, jossa ei olisi aivan pieniä lapsia. Rohkea koirakaveri entuudestaan uudessa kodissa olisi mitä mainioin juttu. Täplä toivoisi myös, että tulevalla omistajalla olisi entuudestaan koirakokemusta.

Täplä jää pieneksi keskikokoiseksi aikuisena.

18.5.2015
Täplä pääsi Suomeen kotihoitoon reipastumaan ja opettelemaan kotikoiran tapoja. Täplä on hoidossa Somerolla.

 

4.4.2015
Tummat silmät katsovat ujosti kopin perältä: Täplä on varovainen tyttö, joka katsoo parhaaksi pysytellä vielä pääasiassa turvapaikassaan kopissa.

Kauniin kirjava Täplä joutui Irinan tarhalle yksinään. Tarhan olosuhteet ovat melkoinen järkytys vähän ujommille pennuille, joten Täpläkin on vielä hyvin jännittynyt ja varovainen. Toivottavasti päivien kuluessa Täpläkin kuitenkin huomaa, ettei tarhalla oleminen niin kamalaa olekaan. Ihanteellisesta se toki on kaukana, mutta ainakin koirat ovat kaduilta turvassa.

Täplä on sen verran ujo tyttö, että se haluaisi mieluiten sellaiseen kotiin, missä on jo koirakaveri odottamassa. Ja omistajallakin saisi olla aiempaa kokemusta aroista koirista. Toivomme toki, että ujostelut jäävät kotiutumisen jälkeen pian historiaan, mutta varmoja emme asiasta voi olla. Siksi uuden omistajan tulee varautua siihen, että Täplää tulee tutustuttaa ja siedättää uusiin asioihin ja tilanteisiin rauhassa. Ajan kanssa Täplä varmasti rohkaistuu, mutta siihenkin tulee varautua, että Täplä jää uusissa tilanteissa varovaiseksi tytöksi aikuisenakin.

Täplästä kasvaa keskikokoinen tyttö. Sopiva kaveri reippaille lenkeille ja tietysti myös kainalon lämmittäjäksi!

Viipurin koirat - Täplä 4. & 11.4.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.