Belochka

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 1/2015

5.6.2015
Pikku-B pääsi muuttamaan omaan kotiin.

2.5.2015
Belochka on ehkä joukon pienin, mutta tomerana tyttönä pitää huolen, ettei jää muiden jalkoihin. Iloinen ja ihmisrakas neiti on valmis matkaamaan omaan kotiin!

Dusja-emo ja sen pennut Belochka ja Eroshka löytyivät hylättyinä kesämökkialueelta. Kolmihenkinen pikkuperhe ei olisi ilman apua selvinnyt talvesta, ja niiden onni olikin päästä Olgan luokse suojaan ja turvaan. Pennuista on kasvanut iloisia vekaroita ja ne ovat nyt valmiita etsimään itselleen omat loppuelämän kodit.

Pikkuinen Belochka pomppii iloisena ympärillä ihmisten astuessa huoneeseen. Häntä heiluen se juoksentelee sylistä syliin ja nuuhkii tarkkaavaisesti kädet ja taskut herkkujen varalta. Huoneessa käy kova kuhina, kun pennut syöksähtelevät namien perässä ja painivat keskenään. Pienestä koostaan huolimatta tämä neiti kyllä pitää puolensa, ja isompien pentujen on turha havitella tytön saamia herkkuja. Ihmisiä tyttö rakastaa, ja mieluusti se jo pian pakkaisikin laukkunsa ja muuttaisi omaan kotiin.

Pentujen emo on noin 35 cm korkea tomerahko terrierisekoitus, joten pennuista voi hyvinkin löytyä hippunen omaa tahtoa korvaamaan menetettyä kokoa. Isästä ei ole tietoa, mutta kovin isoja ei näistä pennuista kasva. Sisarukset ovat eläneet lähes koko tähänastisen elämänsä Olgan kotona sisätiloissa, joten paljon opeteltavaa on edessä, kuten mm. sisäsiisteys ja hihnakävely. Myös kissat ovat tulleet niille tutuiksi Olgalla.

Alla myös kuva emosta.

Viipurin koirat - Belochka 21.3., 11.4. & 2.5.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.