Rulla

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko: kasvaa suureksi
Syntymäaika: 12/2014

28.6.2015
Rulla on kotona.

26.4.2015
Hurmaava Rulla sulattaa sydämiä ja opettelee kotikoiran elämää hoitopaikassaan Nummelassa.

Rullan kyselyihin vastaa Mona. Täytä ensin adoptiohakemus ja ota sitten Monaan yhteyttä sähköpostitse moona.terese@gmail.comTutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.

4.4.2015
Rulla on mahtava kaveri! Reipas ja jämäkkä tyttö, jonka korvatkaan ei vielä tiedä, mihin suuntaan elämä ne vielä vie.

Rulla on mutkaton ja eloisa tyttö, joka joutui Irinan tarhalle etsimään kotia. Miksi joku halusi näin mukavan pennun hylätä, sitä emme tiedä. Mutta nyt laitamme toivomme siihen, että Rullan lopullinen koti odottaisi jo pian sitä Suomessa!

Rullaa on vaikea katsoa nauramatta - sen korvat sojottavat milloin minnekin, ja itse pentukin pomppii ja loikkii vauhdikkaasti paikasta toiseen. Rulla rakastaa ihmisiä ehdoitta, ja sen sydämellisyys saa jokaisen tarhakävijän heltymään pieneen rapsuttelutuokioon.

Rulla on varsin jämäkkä tyttö, joten siitä kasvaa ainakin keskikokoinen tyttö. Saattaapa se venähtää isohkonkin koiran puolelle. Mutta saahan sitä koirassa kokoa olla! Rulla lupaa, että tämä tyttö ei väsähdä pitkilläkään lenkeillä, eikä sadesääkään saa Rullaa kääntymään ovelta takaisin sohvalle. Vähän samoja ominaisuuksia Rulla kaipaa myös uudelta omistajaltaan, ettei elämä käy liian tylsäksi ja Rulla ala itse keksiä luvattomia puuhia energian purkamiseen.

Jos olet varma, että elämääsi sopii reipas, aktiivinen ja melkoisen täydellinen koiranpentu, ja olet harkinnut koiralle kodin tarjoamista pitkään ja hartaasti, odottaa Rulla yhteydenottoasi!

Viipurin koirat - Rulla 3.4.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.