Nessu

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 4/2015

16.9.2015
Nessu sai kodin Tampereelta.

5.9.2015
Suloinen Nessu ottaa kotiehdokkaita vastaan hoitopaikassaan Somerolla.

1.9.2015
Hellyttävä ja ystävällinen Nessu on ihana tyttö. Nessu päätyi kesällä tarhalle sisarustensa kanssa.

Nessu ja sen sisarukset löydettiin kesällä hylättyinä. Paikallinen puutarhuri toi likaisen nelikon tarhalle, kun samana päivänä vierailulla ollut aktiiviporukka oli juuri tekemässä lähtöä. Pakettiautossa oksennuksen, ripulin ja kuran peitossa tuikki neljä kaunista silmäparia, jotka huolestuneina pälyilivät ympärilleen. Pennut pääsivät Viipurissa kotihoitoon, mutta ikävä kyllä kaikki eivät selvinneet. Jäljelle jäivät Lambi ja Nessu, jotka odottavat nyt omaa kotia Irinan tarhalla.

Pieni valkoinen tyttö, jolla on punainen nenä ja ystävälliset kauniit silmät, loistaa harmauden ja alkavan syksyn tihkusateen keskellä. Nessu on liikuttava ilmestys. Rapsutuksia saadessaan tytön pieni häntä heiluu iloisesti ja hentoinen koiratyttö kellahtaa rauhallisesti selälleen. Sydämen menetys on taattu. Nessu on ystävällinen tyttö, joka tulee mielellään tarhavieraiden rapsuteltavaksi. Mikään rasavilli pentu Nessu ei ainakaan vielä ole, mutta luultavasti pehmoisen kuoren alla asuu myös sähköjohdoista ja kengistä kiinnostunut utelias vekkuli, joka isäntäväen poissaollessa puuhaa mielellään oman sisustusharrastuksen parissa.

Vaalea pörrötyttö on kaikessa suloisuudessaan vastustamaton, mutta tarjotessasi kotia sille on muistettava, että päätöksen tulee olla vakaasti harkittu ja moneen kertaan puntaroitu. Monet taidot, kuten sisäsiisteys, yksin oleminen ja hihnassa kävely vaativat vielä harjoittelua. Nuorelle ja energiselle tytölle ei varmasti riitä lyhyet pissatukset talon ympäri vaan se tulee tarvitsemaan reippaita lenkkejä ja monipuolista puuhaamista - satoi tai paistoi. Koulutustakaan ei sovi unohtaa, jotta eläminen ja ulkoilu on kaikille mukavaa eikä hihnan toisessa päässä rieku vallaton teinityttö. 

Mikäli olet varma päätöksestäsi ja sinulta voisi löytyä rakastava loppuelämän koti Nessulle, ottaa poika mielellään vastaan kotiehdokkaita.

Nessusta kasvanee keskikokoinen tyttö.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.