Tirri

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 9/2014

22.1.2015
Tirriäinen sai kodin Varsinais-Suomesta.

28.12.2014
Tirri on varsinainen vipeltäjä! Se haluaisi taukoamatta syliin, ja jos on jonkun muun pennun vuoro sylitellä, tuijottaa Tirri kovin viattomasti ja koittaa vannottaa, että seuraavaksi on taas hänen vuoronsa, onhan?

Tirri ja sen seitsemän siskoa Tiara, Tintti, Terra, Titi, Thelma, Taiga ja Tipsu sekä veli Thor odottavat Irinan tarhalla malttamattomina, että kutsu omaan kotiin kävisi. Sisarusparvi oli alunperin vielä vähän suurempi, mutta muutama pentu on jo saanut Viipurista kodin. Surullista, että näin iso pentue hylättiin kerralla tarhale, mutta toivotaan, että kaikkien pikkuisten onni kääntyy ja jo pian ne saavat lämmitellä omissa kodeissaan.

Tirri on siskoksista reippaimpia. Aivan kuin Tirri ei koskaan saisi huomiosta tarpeekseen, niin innoissaan se on koko ajan kiipeämässä syliin. Hetkeäkään Tirri ei haluaisi olla erossa ihanista ihmisistä, mikä on tietysti ymmärrettävää tarhalla, missä ihmisten huomiota saa korkeintaa lyhyitä hetkiä.

Tirristä kasvanee keskikokoinen koira. Tirri vaikuttaa kohtuullisen eläväiseltä tytöltä, joten ihan varmasti Tirri tulee tarvitsemaan sopivassa suhteessa niin liikuntaa kuin aktivointiakin, ettei tyttö pääse tylsistymään. Tirri vaikuttaa ihmisläheiseltä tytöltä, joten on helppo kuvitella, että Tirri voisi innostua vaikka enemmänkin jostain kivasta harrastelusta omistajansa kanssa.

Viipurin koirat - "Rääpälepennut" 27.12.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.