Layla

Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: siro keskikokoinen (n. 50 cm, 18 kg)
Syntymäaika: 10/2014

15.8.2015
Layla löysi kodin Kouvolasta.

27.7.2015
Layla-kaunokainen pääsi harjoittelemaan kotikoiran elämää hoitopaikkaan Vihtiin. Homma sujuukin jo hyvin!

Layla on varsin ihastuttava tyttö, vaikka ujopiimä onkin. Ujoudesta huolimatta Layla on hyvin utelias. Layla pitää erityisesti naisista, pusuttelee ja halailee mielellään. Kiltti Layla on myös älykäs ja oppii uusia asioita nopeasti. Lenkillä Laylaa vähän jännittää vastaantulevat uudet asiat, mutta silti ulkoilu on Laylan lempiasioita. Laylasta voisi tulevaisuudessa pienen rohkaistumisen jälkeen olla myös harrastuskaveriksi, sillä tyttö on siro ja ketterä. Layla ei ole kova haukkumaan ja tulee toimeen hoitopaikan kissojen ja koirien kanssa. Laylasta saa joku todellisen ystävän, joka jaksaa kuunnella ilot ja surut ja olla mukana arjessa.

6.2.2015
Voi liikuttavaa ja surusilmäistä Laylaa! Kaunis Layla on ystävällinen ja kiltti tyttö, mutta toistaiseksi vielä ujostelee hiukan vieraita.

Sisarukset Nemi, Neffi, Niinu, Layla ja Liina joutuivat tuntemattomasta syystä kodittomiksi. Yksinäinen porukka vaelteli kaduilla ilman huoltajaa ja suojaa, mutta onneksi niillä kävi tuuri ja ne korjattiin parempaan talteen Irinan tarhalle. Vaikka siskokset saavatkin elää nyt suojatumpaa elämää tarhalla, eivät tarhan portit silti suojele niitä kylmältä ja taudeilta. Pienet panevatkin nyt kaiken toivonsa siihen, että niille löytyisi hyvät loppuelämän kodit Suomesta.

Layla on sisarusparven isoimpia pentuja. Tottuminen tarhaoloihin vie aina oman aikansa, ja Layla tuntuukin olevan vielä hiukan hämillään joutumisestaan tarhalle. Vieraiden touhut kiinnostavat sitä, mutta neiti tuumailee rauhallisena hiukan etäämmältä. Ujohko Layla ei siis ainakaan vielä mikään riiviö ole, mutta sekin asia saattaa ajan kuluessa muuttua.

Layla olisi onnessaan, jos pääsisi muuttamaan jonkun mukavan ihmisen luokse, joka jaksaisi kärsivällisesti opastaa pientä koiratyttöä uuden elämän saloihin ja kotikoiran tavoille. Layla ei ole elämässään vielä paljoa nähnyt, joten moni asia tulee varmasti herättämään ihmetystä ja kummastusta. Ymmärtäväisellä asenteella ja omistajan reippaalla kannustuksella tämäkin tyttö karistaa pienet ujouden rippeet turkistaan ja valloittaa kainalopaikan kotisohvalta alta aikayksikön! 

Viipurin koirat - Jemma & Layla 3.4.2015

Viipurin koirat - Layla 31.1.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.