Tarina

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 9/2014

10.2.2015
Tarina ryhtyi citykoiraksi ja muutti omaan kotiin Helsinkiin.

9.1.2015
Kaunotar Tarina on reipas tyttö ja odottaa kotiaan Vantaalla.

Tarinan kyselyihin vastaa Laura. Täytä adoptiohakemus ja ota itse yhteyttä parin päivän päästä. Lauran tavoittaa osoitteesta laura.viipurinkoirat@gmail.com. Tutustuthan myös adoptio-ohjeisiin.

21.12.2014
Tarina on iloinen ja seurallinen vipeltäjä. Tarina rakastaa ihmisiä ja tyttö on aina ensimmäisenä kiipeämässä syliin, jos vain tilaisuus siihen koittaa.

Tarina joutui Irinan tarhalle loppusyksystä. Se tuli ilman pentuesisaruksia, joten ehkä joku oli sen ottanut pienenä suloisena pentuna ja hylännyt parin viikon päästä, kun pissojen siivoaminen lattioilta alkoi kyllästyttää.

Tarina on iloinen ja reipas tyttö. Se hakee huomiota ihmisiltä yhtään empimättä, onhan se tarhalla turhan harvinaista, että työntekijät ehtivät pentujen kanssa yhtään enempää viettämään aikaa. Tarina käyttääkin pienetkin hetket heti tarkkaan hyväksi ja haluaa jatkuvasti syliin lämmittelemään ja siliteltäväksi.

Tarina on varsin laihassa kunnossa. Toivottavasti se löytäisi pian kodin, jotta laadukkaan penturuuan saaminen olisi jatkossa turvattua. Vielä Tarina on hyvin siro tyttö, joten saattaa olla, että se ei kasva ihan jättiläiseksi. Toisaalta hyvän ruuan saaminen voi tehdä ihmeitä ja Tarina voi alkaa kasvaa vauhdikkaammin, kunhan pääsee hyvän hoidon ja ruokinnan pariin.

Tarina etsii tositarkoituksella kotia, jossa tämän hassun tytön kanssa jaksetaan touhuta ja temmeltää tarpeeksi!

Viipurin koirat - Tarina 3.1.2015

Viipurin koirat - Patakopin pennut 29.11.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.