Fida

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2015

11.12.2015
Fida jätti Someron taakseen ja muutti omaan kotiin Kirkkonummelle.

16.11.2015
Fidaa onnisti ja se odottaa nyt kotiehdokkaita hoitopaikassaan Somerolla.

1.11.2015
Luppakorvainen Fida on varsin lupsakka pentu. Rauhallisesti ja ystävällisesti se tulee tutustumaan ja nauttimaan pienestä silitystuokiosta.

Fida päätyi Irinan tarhalle syksyllä. Jostain syystä tämä sympaattinen luppakorva oli muuttunut omistajalleen pelkäksi vaivaksi ja siitä haluttiin päästä eroon. Kadulle joutumista suurempi onni on tietysti edes tarhalle pääseminen, vaikkei sitäkään voi juhlaksi kutsua. Mutta nyt Fidalla on sentään mahdollisuus löytää omistaja, joka lupaa, ettei Fida enää koskaan joudu kodittomaksi!

Fida on vielä nuori pentu, ja ainakin vielä se vaikuttaa ikäiseksen varsin rauhalliselta. Fida selvästi pitää kovasti ihmisistä ja arkailematta se tulee hakemaan huomiota ja silityksiä, vaikkei se kuulukaan siihen joukkoon, joka häntä suorana kiitää pentutalon ovelle heti jonkun lähestyessä sitä. Fida taitaa tuumia, että antaa muiden hoppuilla, kyllä sitä ehtii vähän rauhallisemminkin tutustua.

Fidasta kasvaa aikuisena keskikokoinen tyttö. Voi olla, että rauhallisuus karisee tassuista samalla kun pentutalon purut vaihtuvat oman kodin lattioihin, mutta fiksu tyttö Fidasta varmasti silti kasvaa! Jos olet valmistautunut siihen, että seuraavat yli kymmenen vuotta kuljet koiraystävä tiukasti rinnallasi, etkä kauhistu pienistä yllätyksistä elämässä, kohdistaa Fida kallellaan olevan katseensa sinuun. Olisiko Fida olisi niin onnekas, että se pääsisi kotiin, jossa koira saa harrastaa koiramaista elämää sydämensä kyllyydestä ja iltaisin käpertyä omistajansa kainaloon? Teemme parhaamme, että Fida ja sen tuleva omistaja kohtaavat!

Viipurin koirat - Fida 24.10.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.