Kirsikka

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 8/2014

2.3.2015
Kirsikka löysi kodin Lappeenrannan seudulta.

30.11.2014
Suloinen Kirsikka etsii omaa kotia! Kirsikka haluaisi kovasti tehdä tuttavuutta uusien ihmisten kanssa, ja pienen tuumimisen jälkeen se tuleekin häntä heiluen tervehtimään.

Kirsikka, sen veli Kosmos ja siskot Kastanja ja Kamomilla sekä emo pelastettiin Viipurin lähikunnasta, jossa oli käynnistetty koirien myrkytykset. Eläinsuojelijat ottivat hoiviinsa mahdollisimman monia kodittomia koiria, ettei niiden kohtaloksi koituisi julma kuolema myrkytyksen kourissa. Kastanja sisaruksineen tuotiin Irinan tarhalle turvaan ja odottamaan omaa kotia. Alla kuva myös emosta.

Kirsikka vaikuttaa varsin rauhalliselta tytöltä. Hetken Kirsikka empii, ennen kuin uskaltautuu ihan tuntemattomien ihmisten siliteltäväksi. Selvästi Kirsikka kuitenkin kovasti pitää ihmisistä, kunhan se pieni hippu ujostelua karisee tassuista.

Kirsikasta kasvaa todennäköisesti keskikokoinen tyttö. Jos haaveilet koirakaverista, joka jaksaa iloisesti lenkkeillä pitkätkin metsäseikkailut eikä hyydy hangessa tarpomiseenkaan, toivoisi Kirsikka, että huomaat sen. Ja vastapainoksi Kirsikka toivoo, että luvassa on myös kainalossa köllöttelyä, herkkujen syömistä ja ihan vaan nauttimista elämästä.

Viipurin koirat - Kirsikka 29.11.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.