Thelma

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 9/2014

19.4.2015
Thelma sai kodin Nurmijärveltä.

31.1.2015
Kaunis Thelma on reipastunut huimasti ja tuntuu todella tykkäävän ihmisistä. Iloinen Thelma on innoissaan kaikesta huomiosta, joita ihmisiltä liikenee.

Viipurin koirat - Thelma 21.3.2015

 

28.12.2014
Thelma on yksi isosta sisarusparvesta. Vähän Thelma ujostelee vieraita, mutta uteliaisuus vie lopulta voiton ja Thelmakin tassuttelee tutustumaan.

Thelma ja sen seitsemän siskoa TiaraTinttiTerraTitiTirri, Taiga ja Tipsu sekä veli Thor odottavat Irinan tarhalla malttamattomina, että kutsu omaan kotiin kävisi. Sisarusparvi oli alunperin vielä vähän suurempi, mutta muutama pentu on jo saanut Viipurista kodin. Surullista, että näin iso pentue hylättiin kerralla tarhalle, mutta toivotaan, että kaikkien pikkuisten onni kääntyy ja jo pian ne saavat lämmitellä omissa kodeissaan.

Thelma on siskoksista varovaisempaa joukkoa. Ihan suinpäin Thelma ei uskalla tutustua vieraisiin ihmisiin, vaan Thelma katsoo paremmaksi tarkkailla tilannetta ensin vähän aikaa. Pentujen uteliaisuus on onneksi kuitenkin voittamaton ja niinpä Thelmakin tassuttaa pienen tarkkailun jälkeen tekemään tuttavuutta. Siskojensa kanssa Thelma tulee hienosti toimeen, eikä vaikuta esimerkiksi komentelevan toisia.

Thelmasta kasvanee keskikokoinen koira. Vielä Thelma on hyvin rauhallinen tyttö, mutta eiköhän energiaa ala löytyä normaalin koiranpennun verran, kunhan Thelma kotiutuu uuteen paikkaan. Aluksi Thelma voi tarvita turvallista ohjausta ja rohkaisua, että uudet vähän jännittävät tilanteet muuttuvat tutuiksi, mutta nopeasti Thelma silti varmasti kotiutuu uuteen ympäristöönsä.

Viipurin koirat - Thelma 10.1.2015

Viipurin koirat - Thelma 29.11.2014

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.