Voitto

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 3/2015

11.12.2018
Voitosta lisättiin uusia kuvia omassa kodissaan.

27.7.2015
Voitto voitti ja sai kodin.

24.6.2015
Hymy nousee herkästi huulille, kun Voitto nostaa päänsä kopin suojasta esiin ja ryntää iloisena vastaanottamaan vieraat. 

Voiton näköistä koirapoikaa ei tulekaan ihan joka kadunkulmassa vastaan. Luonteeltaan Voitto on avoin ja reipas pikkumies. Ihmiset ovat parasta mitä poika tietää, ja kaikki huomionosoitukset Voitto ottaa riemulla vastaan. Namit häviävät äkkiä käsistä, ja pienet tassut nousevat vasten: "olisiko sinulla lisää?"

Voitto on nimensä veroinen poika, sillä hetken näytti jo siltä, että Voitto ei tule selviämään tarhalla. Voiton kunto heikkeni, mutta poika ei luovuttanut. Ongelmat ovat nyt takana päin, ja Voiton hartain toive olisikin saada oma koti ja perhe Suomesta.

Voitolla on pilkettä silmässä, niissä molemmissa. Voitosta saa varmasti kaverin jokaiseen arjen askareeseen, kenties hiukan liiankin innokkaan. Kotikoiran elämä voi olla pienelle pojalle suuri ihmetyksen aihe alkuun, ja täytyyhän pennun saada maistaa miltä lenkkarit, hanskat ja muut ulottuville jätetyt tavarat maistuvat. Voitosta on mahdotonta keksiä mitään huonoa sanottavaa. Todennäköisesti vauhtia ja innokkuutta tällä pojalla tulee riittämään. Voitto ottaisikin mieluusti pian kyydin Suomeen, missä pääsisi opettelemaan kotikoiran elämää pennun riemulla.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.