Roihu

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 1/2015

14.6.2015
Roihu muutti omaan kotiin, onnea!

6.4.2015
Tulenpunainen Roihu on kuvankaunis pentu. Ja myös luonteeltaan oikea sydänkäpy: iloinen ja ystävällinen.

Roihu ei syntynyt kovin onnellisten tähtien alla, sillä jostain syystä se hylättiin jo nuorena pentuna. Onneksi sillä on nyt mahdollisuus löytää koti Suomesta, ja toivottavasti Roihua onnistaa siinä niin, ettei sen tarvitse kasvaa kauaa tarhalla.

Roihu elelee yli kymmenen muun pennun kanssa pentumökissä Irinan tarhalla. Sen päivät kuluvat leikkien ja nukkuen, välillä syöden ja ihmisvierailijoita odottaen. Ihmiset ovat Roihusta tosi kiva juttu ja kovasti sen pieni häntä vipattaa, kun vihdoin joku ehtii pysähtymään myös tähän aitaukseen.

Roihu vaikuttaa iloiselta ja mutkattomalta tytöltä, joka haaveilee mahdollisimman pikaisesta kotiutumisesta. Roihusta kasvanee keskikokoinen tyttö, joten ihan pelkäksi sohvankoristeeksi ei Roihu halua, vaikka kaunis tyttö onkin. Jos olet varma, ettei vauhtisi hyydy reippaan Roihun tahdissa, eikä hermosi petä, vaikka lempikenkäsi olisi joskus jyrsitty, ja etteivät elämänmuutokset saa sinua hylkäämään Roihua - Roihu odottaa palavasti hakemustasi.

Viipurin koirat - Roihu 2.5.2015

Viipurin koirat - Roihu 11.4.2015

Viipurin koirat - Roihu 3.4.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.