Titi

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 9/2014

22.1.2015
Titi sai kodin Pieksämäeltä.

28.12.2014
Oijoi, tämän kaunottaren edessä sulaa kenen tahansa sydän! Titi tuntuu tietävän kauneutensa myös itse, sillä Titissä asuu selvästi pieni prinsessa.

Titi ja sen seitsemän siskoa TiaraTinttiTerraThelmaTirri, Taiga ja Tipsu sekä veli Thor odottavat Irinan tarhalla malttamattomina, että kutsu omaan kotiin kävisi. Sisarusparvi oli alunperin vielä vähän suurempi, mutta muutama pentu on jo saanut Viipurista kodin. Surullista, että näin iso pentue hylättiin kerralla tarhale, mutta toivotaan, että kaikkien pikkuisten onni kääntyy ja jo pian ne saavat lämmitellä omissa kodeissaan.

Titi on siskoksista reippaimpia. Titi haluaa kovasti huomiota ja paikka sylissä olisi Titin mielestä varattu vain hänelle. Aivan kuin Titi tietäisi olevansa myös varsinainen kaunotar, sillä kovin topakasti Titi komentaa muita pentuja, jos ne eivät Titin mielestä käyttäydy kuten niiden pitäisi. Eli anna Titi-prinsessan omia herkut ja ihmisten huomio! Titi vaikuttaa kuitenkin sosiaaliselta tytöltä, kunhan vain tahtoo välillä pitää pientä järjestystä yllä. Ihmisiä Titi rakastaa kovasti.

Titistä kasvanee keskikokoinen koira. Titi vaikuttaa kohtuullisen eläväiseltä tytöltä, joten ihan varmasti Titi tulee tarvitsemaan sopivassa suhteessa niin liikuntaa kuin aktivointiakin, ettei tyttö pääse tylsistymään. Ties vaikka Titi innoistuisi jostain kivasta harrastuksestakin omistajansa kanssa.

Viipurin koirat - Titi 3.1.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.