Salama

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu (sterilisoitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm, 15 kg)
Syntymäaika: 6/2014

11.7.2015
Salama jäi kotihoitajalle.

26.6.2015
Ihana Salama matkusti onnellisena tyttönä kotihoitopaikkaan ja odottelee nyt kotiehdokkaita Turussa.

Salaman kyselyihin vastaa Mona. Täytä ensin adoptiohakemus ja ota sitten Monaan yhteyttä sähköpostitse moona.terese@gmail.comTutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.

2.5.2015
Salama on suloisen herkkä tyttö. Se pitää kovasti ihmisistä ja silityksistä, vaikka tarvitseekin hetken tutustumista, että uskaltautuu aivan lähelle rapsuteltavaksi.

Kaunis Salama on hyvin ystävällinen ja sympaattinen tyttö. Se selvästi rakastaa ihmisiä kovasti, vaikka pieni ujous saakin sen ensin tovin seurailemaan tilannetta, ennen kuin se tulee siliteltäväksi asti. Salama odottaa kotia Olgan tarhalla.

Kun sain Salaman hetkeksi syliin, oli se siinä hyvin kiltisti ja rauhallisesti. Taisi tyttö siitä lopulta pitääkin kovasti, sillä maahan laskemisen jälkeen Salama oli sitä mieltä, että nyt me olemme kaverit ja häntä pitää rapsuttaa! Jos aloitin toisten pentujen silittelyn, tunsin taas kohta hellän, mutta päättäväisen tökkäyksen selässäni: minun vuoro saada rapsutuksia, sanoo Salama!

Salamaa on helppo kuvailla kovin sympaattiseksi tytöksi. Sen olemuksesta paistaa luottamus ja herkkyys, joten se kaipaa samanlaista omistajaa: sellaista, joka osaa ja haluaa luoda hyvän luottamussuhteen herkkään koiraan ja ymmärtää, jos maailmassa on asioita, jotka Salamaa vielä jännittävät. Uskomme, että Salama sopeutuu kyllä hyvin uuteen kotiin ja ympäristöön, vaikka aluksi sitä uudessa paikassa saattaakin vähän jännittää.

Salama on varsin näppärän kokoinen tyttö: ei mikään kääpiö, mutta kuitenkin vähän pienempi kuin keskikokoiset koirat yleensä. Korkeutta Salamalla on korkeintaan 50 cm ja painoa noin 15 kg: varsin helposti tytön saa siis kaapattua syliin tilanteen niin vaatiessa. Salama on vielä nuori, joten massaa saattaa tulla muutama kilo lisää tytön kasvaessa.

Salama tulee hienosti toimeen toisten koirien kanssa, eikä ainakaan nyt tullut riitaa edes herkkupaloista tai luista. Salama ei vaikuta haukkuherkältä koiralta, joten rauhallinen kerrostaloasuminenkin voisi siltä luontua. Koirakaveri uudessa kodissa on aina plussaa, mutta eiköhän Salama ainoanakin koirana viihtyisi. Myös kissat ovat tulleet sille tutuiksi Olgalla.

Salama on tällä hetkellä kohtuullisen rauhallinen tyttö ikäisekseen. Saattaa kuitenkin olla, että tytöstä löytyy paljonkin lisää vauhtia, kunhan kotiutuminen on saatu alta pois. Niin tai näin - Salama on hieno koira, joka ansaitsisi pian ihanan, oman omistajan ja kodin!

Viipurin koirat - Salama 11.4.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisestiadoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.