Princesa

Sukupuoli: narttu (steriloitu)
Koko: keskikokoinen (n. 50 cm)
Syntymäaika: 2013-2014

1.11.2015
Princesalla ei kodinsaannissa kauaa kestänyt, tyttö muutti omaan kotiin Tampereelle!

28.10.2015
Princesan tarha-ajat ovat takanapäin ja iloinen tyttö odottaa nyt kotiehdokkaita pääkaupunkiseudulla.

14.2.2015
Hei hulinaa! Princesa ei ole mikään hienohelmaprinsessa, vaan ihmisrakas vauhtimimmi, jonka bravuuri on lentosuukot!

Princesa syntyi hyljeksittyyn koiralaumaan joskus loppuvuodesta 2013 tai alkuvuodesta 2014. Laumaan kuului Pricesan emo Betty, ja siihen jäivät asumaan myös Princesan sisarukset Markiza, Graf ja Leidi. Paikalliset eläinsuojelijat säälivät näitä hyvin laihoja ja huonokuntoisia koiria, ja kaikeksi onneksi Olga lupautui pelastamaan koko lauman tarhalleen.

Princesasta ei heti uskoisi, että se on elänyt ensimmäisen vuotensa kodittomana. Se nimittäin todellakin rakastaa ihmisiä, eikä aristele sen enempää miehiä kuin naisiakaan. Princesa ei ole koira, joka koskaan kieltäytyisi lenkille lähtemisestä tai leikkimisestä - päinvastoin, jos omistajaa alkaa liian usein laiskottaa, saattaa Princesa pian itse keksiä omat huvituksensa.

Princesan seurassa ei voi olla nauramatta, se on niin loputtoman sydämellinen ja iloinen koira. Aitaukseen astuja voikin saada nopean yllätyksen, kun Princesa loikkaa paikoillaan ilmaan ja sujauttaa pusun tulijan naamalle. Ainakin tiedämme olleemme kovin odotettuja vieraita!

Princesa vaikuttaa avoimelta ja luottavaiselta tytöltä. Sen menneisyys on kuitenkin tuntematon, mikä saattaa vaikuttaa sen käytökseen uusissa tilanteissa. Princesan energiamäärä on sen verran runsas, että laiskan ihmisen koiraksi Princesa ei halua. Pitkät juoksulenkit ja monipuoliset aktivointileikit olisivat sen sijaan takuulla tämän vauhtimimmin mieleen! Myös leikkisä koirakaveri olisi mukava juttu, niin koirat pääsisivät keskenään nujuamaan ja purkamaan energiaansa.

Princesa on saanut Olgan luona harjoitella vähän hihnassa kulkemista, mutta siihen ne kotikoiran taidot sitten jäävätkin. Princesa ei ole koskaan asunut sisätiloissa, joten niin sisäsiisteys kuin yksinjääminenkin tulee opettaa kuin pennulle. Fiksuna tyttönä Princesa oppii uudet taidot varmasti nopeasti, mutta silti niiden huolelliseen ja pitkäjänteiseen opettamiseen tule varmasti varautua.

Jos kaipaat elämääsi vauhtia, naurua ja paljon pusuja, niin Princesa kaipaa juuri sinua!

Viipurin koirat - Princesa 25.11.2014 & 21.2.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.