Runo

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 9/2014

14.3.2015
Runo löysi kodin Vantaalta.

22.2.2015
Runo haaveilee paremmasta tulevaisuudesta kotihoidossa Somerolla.

21.12.2014
Runo kainostelee hetken, mutta pienellä maanittelulla se tulee tutustumaan ja lopulta onkin selvästi onnellinen saatuaan pienen hetken huomiota ja sylissä lämmittelyä.

Runo on saanut vähän huonot kortit, se kun on pikimusta pentu. Venäläiset eivät juuri koskaan halua mustia koiria, ja siksi Runon ainoa toivo onkin löytää koti Suomesta. Runo on kaunis pentu, jonka musta osittain taittuu harmaaseen. Ei liene mahdotonta, että joku Suomesta ihastuisi Runoon ja haluaisi antaa tälle vähän kainolle tytölle uuden elämän?

Runo asuu nyt Irinan tarhalla isossa pentulaumassa. Siellä Runo puikkelehtii muiden pentujen joukossa kuin kala vedessä. Laumassa sosiaaliset taidot kehittyvät yleensä hyviksi, joten Runo on käynyt nyt hyvän peruskurssin koirankielestä. Vieraisiin ihmisiin Runo suhatautuu vähän ihmetellen: ihanko totta nuo tulivat tänne vain saadakseen viettää aikaa meidän pentujen kanssa? Kun Runo huomaa, että tulijat olivatkin oikein mukavia, alkaa sekin hakea vähän huomiota ja seurailee meitä aitauksessa liikkujia tiiviisti.

Runosta kasvanee keskikokoinen tyttö. Vielä se vaikuttaa rauhalliselta pennulta, mutta tilanne voi muuttua paljonkin, kunhan Runo pääsee kotioloihin ja kotiutuu kunnolla. Mukavasta, koirankokoisesta lenkkikaverista haaveilevalle koiraihmiselle Runo muuttaisi mielellään kaveriksi!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.