Neffi

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 10/2014

14.3.2015
Ihastuttava Neffi sai kodin Jyväskylästä.

2.2.2015
Mikä valloittava pirpana! Iloinen ja sosiaalinen Neffi ei meinaa välillä pöksyissään pysyä saadessaan huomiota ihmisiltä.

Sisarukset Nemi, Neffi ja Niinu joutuivat tuntemattomasta syystä kodittomiksi. Yksinäinen porukka vaelteli kaduilla ilman huoltajaa ja suojaa, mutta onneksi niillä kävi tuuri ja ne korjattiin parempaan talteen Irinan tarhalle. Vaikka siskokset saavatkin elää nyt suojatumpaa elämää tarhalla, eivät tarhan portit silti suojele niitä kylmältä ja taudeilta. Pienet panevatkin nyt kaiken toivonsa siihen, että niille löytyisi hyvät loppuelämän kodit Suomesta.

Neffi on syötävän suloinen tyttö, joka vaikuttaa iloiselta, avoimelta ja menevältä pennulta. Sylissä oleminen on hiukan jännittävää, mutta mikä iloinen yllätys onkin huomata, että siellä selän takana on ihana ihminen, jonka naamaa tekisi mieli vain nuuhkia ja pussailla! Neffi seuraa silmä tarkkana vieraiden puuhia ja tämän terhakkaan tytön uteliaan silmäparin voikin jatkuvasti huomata tuijottavan omiaan.

Neffi on iloinen päästyään suojaan tarhalle eikä ison pentulauman keskellä tunnu enää niin yksinäiseltä ja pelottavalta. Iso koiratarha ei kuitenkaan ole mukava paikka pienelle pennulle kasvaa, ja ikioma koti onkin se mikä pieneltä puuttuu vielä. Neffi ei välttämättä osaa paremmasta unelmoida, kun ei ole rakastavassa kodissa ennen saanut asua. Tällä pienellä tytöllä olisi sydän täynnä rakkautta annettavanaan, kunhan jostain löytyisi vain se oikea koti, joka lupautuu huolehtimaan ystävästään loppuun asti.

Viipurin koirat - Neffi 21.2.2015

Viipurin koirat - Neffi 25. & 31.1.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.