Magda

Sukupuoli: narttu
Koko: keskikokoinen (n. 60 cm)
Syntymäaika: 2011

8.3.2015
Madga on nyt kotona!

28.12.2014
Surusilmäinen Magda joutui tarhalle, kun sen omistaja kuoli. Magda on kiltti ja rauhallinen tyttö, joka etsii ymmärtäväistä omistajaa.

Magda joutui Irinan tarhalle syksyllä, kun Magdan omistaja kuoli. Aluksi Magda oli tarhalle joutumisesta lähes shokissa, ja pelokkaasti Magda kyyhötti koppinsa nurkassa. Hiljalleen Magdan on kuitenkin ollut sopeuduttava tarhalla asumiseen.

Vieläkin Magda on varsin varovainen tyttö. Se tulee varovasti haistelemaan käsiä ja hakemaan herkkuja, mutta kun sitä yrittää silittää, ottaa se pian pari askelta taaksepäin. Vähän Magdaa saa siis kuonosta silitellä ja selvästi Magdaa ihmiset kovasti kiinnostavat, mutta todennäköisesti tarhan jännittävistä olosuhteista johtuen Magda ei uskalla oikein rentoutua siellä. Pienen tutustumisen jälkeen Magda uskaltautuu jo paremmin siliteltäväksi ja tuttu tarhavieras saattaa saada rapsutella sitä paljonkin.

Magda on surusilmäinen ja hyvin rauhallinen tyttö, jonka on vaikea sopeutua tarhaolosuhteisiin. Ihan kenen tahansa koira Magda ei ole, koska emme osaa vielä arvella, kuinka nopeasti se reipastuu kotioloissa. On hyvin mahdollista, että päästyään kotiin Magda on heti luottavainen ja reipas tyttö. Uuden omistajan on kuitenkin valmistauduttava myös siihen, että Magdan sopeutumiselle on annettava aikaa, ja että Magda jää mahdollisesti vähän varovaiseksi tytöksi.

Magda asuu nyt muutaman muun koiran kanssa samassa aitauksessa. Magda suhtautuu muihin koiriin varsin välinpitämättömästi, joten Magda saattaisi viihtyä hyvin myös ainoana koirana. Emme ole koskaan kuulleet Magdan haukkuvan, joten kerrostaloasuminenkaan ei liene mahdoton ajatus, kunhan asuinympäristö on kohtuullisen rauhallinen.

Magda on todella sympaattinen tyttö, jolle toivoisimme omaa kotia jo pian, ennen kuin Magda menettää elämänilonsa tarhalla.

Viipurin koirat - Magda 29.11.2014, 3.1. & 10.1.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.