Abby

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 4/2015

2.10.2015
Abby muutti Lohjalle.

19.9.2015
Heikossa kunnossa ollut Abby pääsi Suomeen hoitoon. Abby odottaa Somerolla omaa kotia.

2.9.2015
Abby on mahdottoman liikuttava ilmestys. Sylissä oleminen vetää tytön naaman vähän totiseksi, mutta todellisuudessa Abby on utelias ja iloinen tyttö!

Viipurissa asuvat ihmiset eivät juurikaan omin varoin leikkauta koiriaan ja ne saavat usein juoksennella vapaina kylillä. Niinpä ei aikaakaan, kun eräs äitikoira oli jälleen tiineenä. Iso ja pörröinen pentue näki maailman ensimmäisen kerran keväällä. Pojat löysivät kodit itselleen, mutta ilman Irinan apua kasvava tyttölauma olisi luultavasti lähetetty pian etsimään onneansa jostain muualta. Emokoira vietiin steriloitavaksi ja seitsemän koditonta pörröpäätä matkasivat Irinan koiratarhalle. Annika, Annukka, Abby, AmyAgnesAuri ja Alli ovat valmiita oman kodin valloitukseen!

Aidan takaa kurkottelee pieni kostea nenänpää ja hapsukorvien huiput. Pieni Abby se siellä yrittää tiirailla edes vilausta ihmisistä. Alkuun tyttö vähän tuumii liekö ihan turvallista suin päin rynnätä vieraita tervehtimään. Se katsoo sivusta, kun siskot kierivät onnellisena maassa rapsuteltavina ja päättää seurata esimerkkiä. Pian Abby nauttii itsekin rapsutuksista ja nostetaan syliin kuvattavaksi. Sylissä oleminen vähän jännittää sitä, mutta pian Abby rentoutuu niin paljon, että keskittyy vain pusujen antamiseen.

Pennut ovat mitä todennäköisemmin saaneet viettää pentuaikansa emonsa parissa. Niillä on ollut koti ja suurin osa pennuista on reippaita ja uteliaita ihmisten suhteen. Asumuksena on kuitenkin saattanut toimia pikemminkin ulkotarha kuin sisätilat kodinomaisessa ympäristössä. Liikaa sylittelyä pennut tuskin ovat ainakaan saaneet, sillä suurinta osaa vähän ihmetyttää sylissä oleminen.

Abby on suloinen pentu, joka ei halua joutua enää milloinkaan vaihtamaan kotia. Tytön toiveissa onkin löytää sitoutunut ja rakastava ihminen, joka jaksaa panostaa pennun sopeuttamiseen eikä heitä hanskoja tiskiin vastoinkäymisten edessä. Nuori tyttö tulee tarvitsemaan riittävästi liikuntaa, mielekästä tekemistä, koulutusta sekä omistajansa seuraa. Mieti siis tarkoin, onhan sinulla aikaa Abbylle ainakin seuraavaksi yli kymmeneksi vuodeksi. Jos olet 100-prosenttisen varma päätöksestäsi, Abby odottaa jo innoissaan kuulevasi sinusta!

Abbystä kasvanee aikuisena keskikokoinen koira.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.