Amelie

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 2/2015

31.7.2015
Amelie muutti Joensuuhun.

19.7.2015
Amelie odottaa kotiehdokkaita hoitopaikassaan Kirkkonummella.

30.6.2015
Amelien sisko muutti jo Suomeen omaan kotiin, milloinhan on iloisen ja reippaan Amelien vuoro?

Amelie on iloinen ja pirteä tyttö, joka ottaa reippaana ja avoimena vieraat vastaan. Mikään rasavilli riiviö Amelie ei ainakaan toistaiseksi ole, vaan se vaikuttaa mukavan rauhalliselta pennulta. Amelie haaveilee, että pääsisi pian seuraamaan siskonsa tassunjälkiä Suomeen, joten toivottavasti lupaava adoptiohakemus siitä kolahtaisi pian sähköpostiin!

3.6.2015
Amelie on reipas ja ihmisrakas pentu, joka toivoo kovasti pääsevänsä pian kesän viettoon omaan kotiin!

Siskokset Emily ja Amelie saapuivat vastikään Irinan tarhalle. Ne elivät läheisessä kylässä erään mummon mökissä monen kymmenen muun koiran laumassa vailla kunnollista hoitoa. Onneksi siskokset pelastettiin pois kehnoista oloista jo aivan pieninä ja ne pääsivät paikalliseen kotihoitopaikkaan. Nyt tytöt on tuotu tarhalle ja vaikka iso koiratarha ei kovin ihanteellinen kasvuympäristö olekaan, nyt näillä ihastuttavilla pennuilla on mahdollisuus löytää hyvä loppuelämän koti Suomesta.

Siskonsa tavoin Amelie on myös iloinen ja utelias pentu, joka on heti valmis tekemään tuttavuutta vieraiden kanssa. Se on onnessaan ihmisistä ja kaikesta saamastaan huomiosta eikä tunnu tietävän mitään parempaa.

Vaikka Amelie on jo asunut kodinomaisessa ympäristössä hoitopaikassa, uudessa kodissa on hyvä varautua opettamaan tytölle kotikoiran tapoja alusta alkaen. 

Amelie voi hyvin jäädä siroksi keskikokoiseksi aikuisena.

Viipurin koirat - Amelie 13.6.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisestiadoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.