Kerttuli

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 1/2015

30.6.2015
Kerttuli matkasi omaan kotiin.

15.5.2015
Kerttuli matkusti kotihoitoon ja odottaa sopivia kotiehdokkaita Vihdissä.

Kerttulin kyselyihin vastaa Noora numerossa 040 8342427 ma-pe klo. 15-16, (noora.viipurinkoirat(at)gmail.com), kunhan adoptiohakemus on täytetty. Tutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.

22.4.2015
Pois alta, täältä tulee ihana ja iloinen pikku tirriäinen nimeltä Kerttuli!

Pentumäärä on harmillisesti kevään aikana kasvanut todella suureksi, ja toinen toistaan suloisempia pentuja on tupsahtanut Irinan tarhalle. Myös Kerttulista on joku halunnut eroon, mutta se ei tätä pikku tyttöä ole lannistanut!

Pieni kostea nenänpää nuuhkii uteliaana ilmaa, kun tarhavieraat saapuvat pentuaitaukseen. Kerttulia ei ensin meinaa huomata, sillä se on muita pentuja hiukan pienempi eikä tee suurta numeroa itsestään. Kun sitä lähestyy, ilostuu pikku tyttö aivan valtavasti ja pieni kippurahäntä heiluu tuhatta ja sataa. Kerttuli on onnensa kukkuloilla, kun saa silityksiä ja olisi valmis samantien lähtemään mukanamme Suomeen.

Kerttuli vaikuttaa reippaalta, sosiaaliselta ja iloiselta pennulta, joka on valmis samantien tekemään tuttavuutta vieraiden ihmisten kanssa. Toki uudessa kodissa ja ympäristössä tulee varmasti vastaan outoja ja uusia tilanteita sille, joissa se tarvitsee rohkaisua ja totuttamista, mutta kärsivällisen ja ymmärtäväisen ihmisen johdolla niistäkin selvitään.

Kerttuli on siro tyttö, joka voi jäädä keskikokoistakin pienemmäksi aikuisena.

Viipurin koirat - Kerttuli 4. & 11.4.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.