Pihla

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 3/2015

31.7.2015
Pirteästä Pihlasta tuli helsinkiläinen.

26.6.2015
Pihla on varsinainen sähikäinen, vaikka onkin sisarussarjansa pienin. Pihla on kaunis ja siro koiraneiti, jolta löytyy tarvittaessa sisua.

Sisarusten tavoin Pihla rakastaa ihmisiä, ja on ensimmäisten joukossa vastassa aitaukseen saapuvia vieraita. Pihla tietää mitä haluaa, ja se osaakin varsin pontevasti komentaa itseään isompia pentuja. Epäselväksi ei jää, kuka on aitauksen prinsessa.

Pihlan elämä ei alkanut parhaalla mahdollisella tavalla. Huhtikuussa Pihla matkusti vaatimattomasti pahvilaatikossa tarhalle vain kuukauden ikäisenä sisarustensa kanssa. Pihla pääsi sisaruksineen onneksi Venäjälle kotihoitoon ennen kuin siirtyi tarhalle.

Pihla rakastaa sylissä olemista eikä pusuilta meinaa tulla loppua. Tytöstä saakin varmasti oivan ja kaikkeen valmiin kaverin vielä vuosiksi eteenpäin. Pihla on reipas ja utelias neiti, joka varmasti osaisi arvostaa omaa kotia. Tulevan kodin täytyy huomioida, että Pihlassa voi olla hiukan keppostelijan vikaa, joten huumorintaju on varmasti tämän tytön kohdalla tarpeen kun opetellaan kotikoiran elämän aakkosia.

Viipurin koirat - Pihla 6.7.2015

Viipurin koirat - Pihla 13. & 27.6.2015

Viipurin koirat - Lelutuliaisia pennuille 13.6.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.