Fidel

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 9/2014

7.2.2015
Fidel löysi kodin.

5.1.2015
Fidel on varsinainen ilopilleri. Tämä poika ei tahdo saada huomiosta kyllikseen, niin ihanaa se on, kun kerrankin saa vieraita pentuaitaukseen!

Fidel asuu siskonsa Freian ja veljensä Rudin kanssa Irinan tarhalla isossa pentulaumassa. Fidel on porukasta se, joka etunenässä tulee aina tervehtimään niin tutut kuin tuntemattomatkin tarhalla kävijät. Pieni häntä vimmatusti viuhtoen se touhottaa innostuksissaan. Syliin nostaminenkin on ihan kivaa, mutta myös vähän tylsää! Eihän siellä tapahdu oikein mitään ja siksi Fidel haluaakin pian takaisin maahan, jossa iloinen temmellys voi jatkua.

Tarhalla Fidel on reipas ja sosiaalinen poika. Uuteen kotiin muuttaminen on kuitenkin iso asia pienen pennun elämässä, joten saattaa olla, että alkuun uudet asiat voivatkin vähän ujostuttaa Fideliä. Perusluonteeltaan tämä poika on kuitenkin niin mainio viikari, että eiköhän se reippaus löydy pian myös uudessa kodissa.

Fidelistä kasvaa todennäköisesti keskikokoinen poika. Fidel on iloinen ja sopivan energinen pentu, olematta kuitenkaan mikään tauoton säheltäjä. Kuitenkaan Fidel ei halua sellaista omistajaa, joka suunnittelee vain korttelin kiertämisen riittävän koiralle aktiviteetiksi. Tämä pieni sudenpennun näköinen poika olisi sen sijaan omiaan pitkillä metsälenkeillä, koirakaverien telmimistuokioissa ja vaikkapa aktivointimielessä erilaisten temppujen opettelussa. 

Viipurin koirat - Fidel 29.11.2014 & 3.1.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.