Ilari

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 12/2014

2.5.2015
Ilari muutti vapuksi omaan kotiin.

24.3.2015
Jos etsit iloista ja reipasta koirakaveria, älä kulje onnesi ohi, vaan tutustu ihanaan Ilariin!

Ilari tassuttelee iloisesti ja uteliaasti pentujoukossa: jos vain jossain vilahtaa ihminen, juoksee Ilari porukan etunenässä verkon viereen katselemaan, josko ohikulkijalla olisi yhtään aikaa vietettäväksi Ilarin ja kavereiden kanssa.

Ilari hylättiin Irinan tarhalle jostain tuntemattomaksi jääneestä syystä. Ehkä omistaja kyllästyi lattialle pissavaan pentuun, tai ehkä se ei oikeaa kotia ehtinyt koskaan löytäkään, vaan tuotiin suoraan emon luota tarhalle. Ilari on kuitenkin selvästi ollut paljon ihmisten kanssa tekemisissä, sillä poika suhtautuu hyvin iloisesti ja luottavaisesti kaikkiin uusiin tuttavuuksiin.

Ilarista kasvaa todennäköisesti keskikokoinen poika. Uuden omistajan tulee varautua siihen, että reipas Ilari tulee kaipaamaan myös kohtuullisesti ohjelmaa elämäänsä: pitkiä lenkkejä, tapakasvatusta, aktivointia ja ihan vaan leppoisaa yhdessäoloa. Luottavaisena ja avoimena pentuna Ilari sopeutunee hyvin niin maalle kuin kaupunkiinkin: tärkeintä on, että löytyy selainen omistaja, joka haluaa koko sydämestään sitoutua Ilarin hoitoon!

Viipurin koirat - Ilari 21.3.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.