Tilda

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 6/2014

2.1.2015
Tilda pääsi muuttamaan omaan kotiin. Onnea!

4.11.2014
Tilda on reipastunut valtavasti eikä se enää lainkaan ujostele! Tyttö tulee reippaana tutustumaan ja iloisena antaa pusuja tarhavieraille.

Viipurin koirat - Tilda 8.11.2014

12.10.2014
Tilda on vielä hyvin ujo tyttö. Oman kodin toivoisi löytyvän Tildalle pian, että se pääsisi totuttelemaan arkielämässä vastaantuleviin asioihin.

Tilda kävi jollekin tarpeettomaksi ja se hylättiin Irinan tarhalle lokakuun alussa. Onneksi toisen roska on toisen aarre, joten uskomme, että Tilda tulee tuomaan vielä paljon iloa jollekin ihanalle ihmiselle, joka haluaa antaa tälle ujolle tytölle mahdollisuuden kasvaa onnelliseksi koiraksi.

Tilda ei liene nähnyt paljonkaan maailmaa, niin paljon sitä tuntuu jännittävän vieraat ihmiset ja tarhan vilkas elämä. On mahdollista, että Tilda jää vähän varovaiseksi tytöksi aikuisenakin, mutta mitä nopeammin Tilda pääsee omaan kotiin, sitä paremmat mahdollisuudet sillä on varttua vielä reippaaksi nuoreksi tytöksi.

Tilda arvostaisi varmasti kotia, jossa olisi reippaampi koirakaveri näyttämässä mallia siitä, miten uusissa tilanteissa voi olla ihan rennosti. Omistajankin on syytä ymmärtää, että ujo pentu tulee tarvitsemaan aikaa ja pitkäjänteistä ohjaamista, jotta se oppii olemaan jännittämättä ja sopeutuu uusiinkin tilanteisiin ja asioihin. Tildasta kasvaa varmasti vielä hieno tyttö ymmärtäväisen ja paneutuvaisen omistajan ohjauksessa, mutta kevein perustein tai pelkästä säälistä Tildaa ei pidä ottaa, kuten ei tietenkään mitään muutakaan koiraa. Mitä pikemmin Tilda muuttaisi kotiinsa, sitä paremmat lähtökohdat sillä on rohkaistua ja oppia sopeutumaan uusiin asioihin!

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.