Milma

Sukupuoli: narttu
Koko: 
Syntymäaika: 6/2015

10.11.2015
Milma löysi kodin Nurmijärveltä.

24.10.2015
Milma-kaunokainen odottaa nyt omaa kotia Somerolla.

19.10.2015
Kauniin harmaa Milma-tyttö ei jää huomaamatta. Sympaattinen ja ystävällinen Milma päätyi sisarustensa kanssa Irinan tarhalle ja nyt toiveissa on se kaikkein tärkein: oma koti.

Sisarukset Milma, Mimsa, Miska ja Nuunu tuotiin loppusyksyllä Irinan tarhalle. Pennut olivat olleet sitä ennen Viipurissa kotihoidossa, mutta kasvaneet ja vahvistuneet sen verran, että ne tuotiin tarhalle etsimään koteja. Tarhalle joutuminen oli sisaruksille alkuun kova järkytys, mutta sylihoidon saattelemina suurin osa nelikosta lähti reippaasti tutustumaan aitauskavereihinsa ja uuteen, toivottavasti väliaikaiseen, kotiinsa.

Sisarustensa tavoin Milma on kovin peloissaan joutuessaan tarhalle. Kun tyttöä on hetken aikaa sylitellyt ja rapsutellut, rauhoittuu se nopeasti ja uteliaisuus valtaa pienen pennun mielen. Ei aikaakaan, kun iloinen Milma on jo kutsumassa muita pentuja ja sisaruksiaan mukaan leikkimään. Ihmisten seura ja silitykset ovat Milmasta ihania, ja onkin suuri etu, että se on saanut viettää ainakin osan elämästään kotihoidossa.

Perusluonteeltaan Milma vaikuttaa eloisalta, reippaalta ja luottavaiselta pennulta. Muutto omaan kotiin tuo varmasti mukanaan paljon uutta ihmeteltävää ja opeteltavaa, mutta Milma on valmis tekemään parhaansa. Milma etsii ihmistä, joka on sitoutunut tyttöön ja sen sopeuttamiseen eikä heitä hanskoja tiskiin vaikeinakaan aikoina. 

Milmasta kasvanee aikuisena keskikokoinen kaunotar.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.