Alva

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 1/2015

6.6.2015
Alva sai kodin, onnea!

10.5.2015
Pieni ja siro Alva katsoo anovasti silmiin: nostakaa minut seuraavaksi! Alva on suloinen tyttö, joka innokkaana odottaa vuoroaan päästä syliin.

Alva päätyi keväällä Irinan tarhalle. Meillä ei ole tiedossa, miksi tyttö hylättiin, mutta nyt ihmisrakkaalla Alvalla on kuitenkin mahdollisuus löytää kunnollinen koti Suomesta.

Alva elää tällä hetkellä pentuvajassa noin viidentoista muun pennun kanssa, ja kuhina on sen mukaista. Siellä täällä vilistää uteliaita pikku pentuja, joista innokkaimmat tuuppivat toisiaan pois tieltä yrittäen kilvan kiivetä tarhavieraiden syliin. Pikkuinen Alva yrittää tehdä parhaansa, jotta erottuisi. Alva ei ainakaan toistaiseksi vaikuta miltään riiviöltä vaan tulee suht rauhallisesti tekemään tuttavuutta. Ihmiset ovat sen mielestä tavattoman mielenkiintoisia ja tyttö seurailee herkeämättä mitä ympärillä tapahtuu. 

Alvalla on melkoisen vaikea tehtävä edessään erottua kaikkien kauniiden ja toinen toistaan suloisempien pentujen keskeltä. Pienestä ja mustasta Alvasta tulee helposti näkymätön, ja huonolla tuurilla voi edessä olla kasvaminen ja varttuminen tarhaoloissa. Sitä Alva ei halua, ja pistääkin kaiken toivonsa nyt likoon, että joku huomaisi tytön ja tahtoisi omakseen.

Alvalla ei ole suuria vaatimuksia kodin suhteen. Tärkeintä olisi löytää ihminen, joka on valmis sitoutumaan tyttöön sen loppuelämäksi eikä hylkää sitä enää koskaan. Elämässä voi tulla erilaisia mäkiä ja mutkia vastaan, mutta niistä selvitään yhdessä.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.