Lambi

SUOMESSA
Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 4/2015

28.9.2015
Lambi muutti omaan kotiin Piikkiöön.

5.9.2015
Lambi odottaa innokkaana kotiehdokkaita hoitopaikassaan Somerolla.

Lambin kyselyihin vastaa Mona. Täytä ensin adoptiohakemus ja ota sitten Monaan yhteyttä sähköpostitse moona.terese@gmail.comTutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.

1.9.2015
Pörröinen Lambi on todellinen sydäntenmurskaaja. Iloinen ja utelias Lambi hylättiin kesällä siskojensa kanssa.

Lambi ja sen siskot löydettiin kesällä hylättyinä. Paikallinen puutarhuri toi likaisen nelikon tarhalle, kun samana päivänä vierailulla ollut aktiiviporukka oli juuri tekemässä lähtöä. Pakettiautossa oksennuksen, ripulin ja kuran peitossa tuikki neljä kaunista silmäparia, jotka huolestuneina pälyilivät ympärilleen. Pennut pääsivät Viipurissa kotihoitoon, mutta ikävä kyllä kaikki eivät selvinneet. Jäljelle jäivät Lambi ja Nessu, jotka odottavat nyt omaa kotia Irinan tarhalla.

Lambi on suloinen ja kaunis poika, joka tulee ystävällisesti tervehtimään tarhavieraita. Turhia poika ei ujostele vaan ottaa ilolla rapsutukset ja halit vastaan. Toistaiseksi Lambi on myös mukavan rauhallinen pentu, mutta eiköhän kotiutumisen myötä pörröisen kuoren alta paljastu jekkuileva viikari, joka pitää huolen ettei elämä ihan liian tylsäksi käy!

Vaalea pörröpoika on kaikessa suloisuudessaan vastustamaton, mutta tarjotessasi kotia sille on muistettava, että päätöksen tulee olla vakaasti harkittu ja moneen kertaan puntaroitu. Monet taidot, kuten sisäsiisteys, yksin oleminen ja hihnassa kävely vaativat vielä harjoittelua. Nuorelle ja energiselle pojalle ei varmasti riitä lyhyet pissatukset talon ympäri vaan se tulee tarvitsemaan reippaita lenkkejä ja monipuolista puuhaamista - satoi tai paistoi. Koulutustakaan ei sovi unohtaa, jotta eläminen ja ulkoilu on kaikille mukavaa eikä hihnan toisessa päässä rieku vallaton nuorukainen. 

Mikäli olet varma päätöksestäsi ja sinulta voisi löytyä rakastava loppuelämän koti Lambille, ottaa poika mielellään vastaan kotiehdokkaita.

Lambista kasvanee ainakin keskikokoinen poika.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.