Caius

Sukupuoli: uros
Koko:
Syntymäaika: 1/2015

21.5.2015
Caius muutti omaan kotiin Järvenpäähän.

4.4.2015
Caius on vähän ujosteleva nuori poika, joka mieluummin katselee hetken sivusta kuin suinpäin juoksee tutustumaan vieraisiin.

Pehmeän pörröinen Caius joutui Irinan tarhalle odottamaan onnensa kääntymistä. Jostain syystä Caius hylättiin jo ennen kuin sen elämä on kunnolla ehtinyt alkaakaan. Mutta onneksi voimme elätellä toivoa siitä, että Caius saisi kodin Suomesta - mitä nopeammin, sen parempi.

Caius on vähän sellainen seinäruusu, joka istuu aitauksen rakennuksen seinän vieressä tiiviisti. Houkuttelemallakaan Caius ei ensin uskalla meitä lähestyä, mutta kuvaamista varten saamme kuitenkin napattua sen syliin. Sylissä oleminen on Caiuksesta tietysti kovin jännittävää, mutta siitä huolimatta Caius poseeraa kiltisti kameralle. Hetken sylittely rohkaisi myös Caiusta sen verran, että pian siitä päästyään alkaa Caius seurailla meitä myös aitauksessa.

Caiuksesta kasvaa ainakin keskikokoinen poika aikuisena. Toivottavasti Caius reipastuu pian jo tarhalla, sillä pohjimmiltaan Caius vaikuttaa kuitenkin suhtautuvan ihmisiin luottavaisesti. Ehkäpä sitä pelottavat vielä muut koirat tarhalla, ja rauhallisemmissa olosuhteissa se uskaltaisi paremmin hakea huomiota ihmisiltä.

Caiuksesta tulee varmasti komea ja aktiivinen poika aikuisena, joten Caius kaipaakin sopivan aktiiviseen kotiin. Maratoneja ei tarvitse koiran kanssa juosta, mutta ei kannata myöskään kuvitella, että pienet pissatuslenkit tulisi Caiukselle riittämään. Eikä liikunta ole se ainoa tärkeä asia koiran elämässä, myös aktivointia, tapakasvatusta ja tietysti myös kainalossa köllöttelyä tarvitaan!

Viipurin koirat - Caius 3.4.2015

 

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.