Zamira

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 4/2015

23.10.15
Zamira muutti omaan kotiin!

2.10.2015
Zamira pääsi Suomeen kotihoitoon ja odottaa sopivaa kotia hoitopaikassaan Somerolla.

19.8.2015
Suloinen pikku-Zamira on muuttunut yhtä reippaaksi ja iloiseksi pennuksi, aivan kuten sen kaikki siskonsakin ovat.

Viipurin koirat - Zamira 5.9.2015

22.7.2015
Zamira vielä vähän ujostelee, mutta toivottavasti se ottaisi pian oppia siskoistaan ja reipastuisi. Zamira toivoisikin kovasti, että tulisi huomatuksi ja pääsisi matkustamaan omaan kotiin.

Kaikki ovat kuulleet seitsemästä veljeksestä, mutta entäs kahdeksasta uskomattoman suloisesta koirasiskoksesta? Kesän alussa Irinan tarhalle kiikutettiin kahdeksan pientä pentua. Pennut olivat aivan liian pieniä selvitäkseen tarhalla, ja niiden onneksi hoitopaikka löytyi Viipurista. Nyt siskokset ovat varttuneet ja vahvistuneet, ja ne ovat valmiita oman kodin valloitukseen. Pennut saivat nimekseen ZeraZoe, Zamira, Ziva, Zaida, Zora, Zia ja Zoya. Tästä kahdeksikosta ei tyttöpoweria puutu!

Zamira on siskonsa Zoran kanssa kuin kaksi marjaa. Toistaiseksi tytöt erottaakin parhaiten siitä, että Zamira on siskoansa ujompi. Kaikki Zamiran siskot olivat jo päässeet syliin ja kuvattaviksi, kun tarkistimme kopin perän vielä kertaalleen. Kopin nurkassa, muutaman muun ujon pennun alla, piilotteli musta möykky, jonka sai kuitenkin nätisti nostettua syliin.

Pikkuinen Zamira on sisarusparven ainoa ujostelija. Miltään mahdottoman aralta Zamira ei kuitenkaan vaikuta, ja antoi sylissäkin kauniisti käsitellä itseään. Voihan olla, että joutuminen takaisin tarhalle kodissa vietetyn ajan jälkeen on ollut sille rankempi koettelemus kuin siskoillensa. Toivottavasti siskojen reippaus tarttuisi Zamiraan ja mikä tärkeintä: oman kodin löytymistä ei tarvitsisi odotella liian kauan.

Pentueen onni oli, että ne saivat viettää kodissa lähes kaksi kuukautta saaden arvokkaita uusia kokemuksia ennen kuin joutuivat takaisin tarhalle. Uuden kodin on kuitenkin varauduttava siihen, että vastassa on vielä monenmoista uutta opeteltavaa. Kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi koiraksi, tulee Zamira tarvitsemaan riittävästi liikuntaa ja mielekästä tekemistä, huolenpitoa ja koulutusta sekä kärsivällisyyttä ja rakkautta.

Zamirasta kasvanee keskikokoinen koira aikuisena ja se on valmis matkustamaan Suomeen syyskuun alussa.

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.