Veera

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 5/2014

2.1.2015
Veera sai oman kodin.

29.11.2014
Veera on reipastunut ilahduttavasti! Joskus käy onneksi niinkin päin. 

Veera on omasta pentueestaan viimeinen, joka on vielä tarhalla odottamassa onneaan.

Viipurin koirat - Veera 29.11.2014

20.9.2014
Isokorvainen Veera on suloinen, ujo tyttö. Veera ei vielä ole valmis tutustumaan vieraisiin ihmisiin ihan noin vain, mutta silti Veera vaikuttaa kiltiltä ja sympaattiselta tytöltä.

Veera ja sen sisarukset  ViksuVanamoVieno ja Vella oli jätetty heinäkuisena yönä tarhan eteen. Hylkääjällä ei ollut viitseliäisyyttä edes pentujen tuomiseen päiväaikaan, vaan pennut juoksentelivat vaarallisesti pitkin tietä, kun Irina saapui aamulla tarhalle. Kaksi pentua hän sai kiinni heti, mutta kolme jäivät piileskelemään heinikkoon. Lopulta sitkeä nuori tyttö ukkosmyrkyssä pyydysti varovaiset pennut kiinni ja sai ne tarhan aitojen sisälle turvaan.

Karu elämänalku näkyy koko viisikossa sen verran, että ne kaikki suhtautuvat vähän varovasti vieraisiin ihmisiin. Selvää uteliaisuutta niillä kaikilla kuitenkin on, vaikkei rohkeus aina heti riitäkään tuttavuuden tekemiseen.

Veeran hassuihin jättikorviin ei voi olla kiinnittämättä huomiota. Ehkäpä ne nousevat vielä kokonaan pystyyn ja silloin on taattua, että Veeran korville hymähdellään, missä se sitten liikkuukin. Mutta isot korvat ovat viipurilaisten koirien tavaramerkki, joten Veera on vain aito viipurilainen!

Veera ujostelee vielä paljon vieraita ihmisiä. Se haluaisi tulla tutustumaan, mutta kun rohkeus ei riitä, pitää se pienen välimatkan meihin uusiin tuttavuuksiin. Veera haluaakin löytää sellaisen ihmisen, joka lupaa opastaa Veeraa ymmärtäväisesti ja rohkaisten kaikkien sitä jännittävien asioiden voittamiseksi.

Veerasta kasvaa todennäköisesti keskikokoinen, iloinen ja kiva tyttö. Uuden omistajan tulee kuitenkin ymmärtää, että Veera voi jäädä loppuiäkseen varovaiseksi koiraksi, ainakin vieraiden ihmisten suhteen. Reipas koirakaveri mallia näyttämässä olisi varmasti hyvä juttu, joten erityisesti sellaisesta kodista Veera haaveilee. Jos olet varma, että Veera saa kulkea mukanasi niin elämän ylä- kuin alamäet, eikä koiran pieni ujous ole ongelma vaan osa sen persoonaa, odottaa Veera lähtövalmiina yhteydenottoasi!

Viipurin koirat - Veera 13.9.2014

Viipurin koirat - Pentuja Irinan tarhalla 16.8.2014, osa 2

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.