Tipsu

Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 9/2014

4.4.2015
Tipsu sai kodin Lappeenrannan seudulta.

28.12.2014
Tipsu on suloinen, vaikka vielä vähän varovainen tyttö. Matka omaan kotiin olisi Tipsulle lottovoitto, siellä sitä pääsisi unohtamaan arkailut nopeasti!

Tipsu ja sen seitsemän siskoa TiaraTinttiTerraTitiTirri, Taiga ja Thelma sekä veli Thor odottavat Irinan tarhalla malttamattomina, että kutsu omaan kotiin kävisi. Sisarusparvi oli alunperin vielä vähän suurempi, mutta muutama pentu on jo saanut Viipurista kodin. Surullista, että näin iso pentue hylättiin kerralla tarhalle, mutta toivotaan, että kaikkien pikkuisten onni kääntyy ja jo pian ne saavat lämmitellä omissa kodeissaan.

Tipsu on siskoksista varovaisempaa joukkoa. Ihan oma-aloitteisesti Tipsu ei vielä hae huomiota, mutta pienen houkuttelun ja rohkaisun avulla Tipsukin tulee tutustumaan. Syliin nostaminen jännittää Tipsua kovin, mutta se onkin kovin harvinaista herkkua tarhalla asuville pennuille. Selvästi Tipsu on kuitenkin sosiaalinen tyttö, joka rakastaa pieniä leikkihetkiä siskojensa kanssa.

Tipsusta kasvanee keskikokoinen koira. Vielä Tipsu on varsin rauhallinen tyttö, mutta eiköhän energiaa ala löytyä normaalin koiranpennun verran, kunhan Tipsu kotiutuu uuteen paikkaan. Aluksi Tipsu voi tarvita turvallista ohjausta ja rohkaisua, että uudet vähän jännittävät tilanteet muuttuvat tutuiksi, mutta nopeasti Tipsu silti varmasti kotiutuu uuteen ympäristöönsä.

Viipurin koirat - Tipsu 31.1.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.