Vera

SUOMESSA
Sukupuoli: narttu
Koko:
Syntymäaika: 1/2015

28.6.2015
Vera on kotona.

15.5.2015
Vera pääsi kotihoitoon opettelemaan kotikoiran taitoja ja on tavattavissa Vihdissä.

Veran kyselyihin vastaa Noora numerossa 040 8342427 ma-pe klo. 15-16, (noora.viipurinkoirat(at)gmail.com), kunhan adoptiohakemus on täytetty. Tutustu ehdottomasti myös adoptio-ohjeisiin.

6.4.2015
Vera on oikea pusutyttö: mikään ei ole tytöstä ihanampaa kuin tutustua uusiin ihmisiin ja lipaista muutaman kerran poskea!

Vera on kovin seurallinen ja ystävällinen tyttö, joka elättelee toiveita omasta kodista Irinan tarhalla. Mustat koirat eivät ole kovin suosittuja, joten kodinsaantimahdollisuudet varsinkin Viipurista ovat Veralla olemattomat. Ja paljon mieluummin Vera muuttaisikin Suomeen!

Iloista Veraa ei tunnu huolet painavan. Onneksi se ei tiedä, miten paljon kodittomia koiria on Viipurissa ja miten ison joukon kanssa se joutuu kilpailemaan kodinsaannista. Onneksi Veran luonne on täyttä kultaa - huomaahan joku siksi Verankin, vai mitä?

Vera rakastaa ihmisten lisäksi toisten pentujen kanssa leikkimistä. Lattia vain tömisee, kun Vera porhaltaa ja pomppii muiden pentujen kanssa. Varmasti siis uudessa kodissakin löytyy Verasta pentumaista energiaa, mutta niinhän sen kuuluu ollakin.

Verasta kasvaa keskikokoinen tyttö aikuisena. Sopivan kokoinen kaveri pitkillekin lenkeille, mukava kaveri kainalossa köllöttelyyn ja innokas kaveri yhteiseen puuhailuun, kuten pieniin koulutushetkiin ja aktivointiin. Olethan miettinyt elämääsi tarkasti eteenpäin: jos sitoutuminen karvaiseen koiraystävään yli kymmeneksi vuodeksi on varmasti harkittu juttu, odottaa Vera kovasti hakemustasi!

Viipurin koirat - Vera 21.3. & 3.4.2015

Huomioithan, että koirien kuvaukset on kirjoitettu niitä tarhaoloissa tarkkailemalla, ja niiden käyttäytyminen saattaa muuttua uuteen kotiin kotiutumisen myötä. Tutustu ensin huolellisesti adoptio-ohjeisiin kodin tarjoamista harkitessasi ja täytä sitten adoptiohakemus.